Merhaba
4 gün önce Ramazan bayrami arefesinde regl oldum reglim 1 gun surdu, suphelendim covidden ama konduramadim.
Bayramin 1. Günü gunduz once oksurmeye basladim keyifsizdim, aksama dogru vucudum agrimaya basladi bacaklarim dizlerim, sirtim boynum, bileklerim yani tum eklemlerim agridi atesim de normalde 36 derecedir ama 36,7-37 derece arasindaydi, parol ilaci ictim ama tesir etmedi.
Bayramin 2. Gunu her yanim agriyordu agridan yerimde duramiyordum parol ise yaramadığı icin Advil agri kesiciyi denedim icince agrimi cok az azaltiyordu ama atesim 37-38' olmustu atesimi de dusurmuyordu. Gunde 3 kez advil ictim ama iyilesemedim.
Bayramin 3. Gunu covidin 4. Günü bugun yani sabahi zor ettim agridan yerimde duramiyordum sabaha kadar agridan nasil uyudum bilmiyorum. Yerimde duramiyordum agridan ayakta duramiyorum surekli yatma ihtiyaci hissediyorum ama yatakta da agrilarim devam ediyor ve de titremem cok fazlaydi. Sabah 6.00 da kalktim bir kahvalti yaptiktan sonra ozel hastaneye gittim. 250 tl test yaptilar acilden girmeme ragmen 100 tl de muayene ucreti verdim (acilden yapilan covid hasta girislerinde ucret alinmasini etik bulmuyorum oyuzden yazmak istedim). Dr parol ve advili birlikte icmemi soyledi. Ardindan test yapildi ve eve dondum.
Evde meyve yedim ilaclarimi ictim 3 saat uyumusum. Kalktigimda filyasyon ekibi aradi covid testiniz pozitif cikti diye. Once konduramadim evden cikmayan hic bir sekilde esim haric kimseyle yakin temasli olmadigim icin sasirdim duyunca ama anlamistim.
Suan iyim vucudumda dune ve bu sabaha gore vucut agrim %80 azaldi.
Bu arada filyasyon ekibinin verdigi FAVIMOL ilacinin ilk 8 adetini ictim simdi yaticam.
Umarim bilgilendirmem ise yarar yarin iyi olursam yine yazarim gelismeleri
Saglikla kalin