• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid 19 gecirenler bi bakabilir mi

Cadolozum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
35
7
36
35
Arkadaslar benim kardeşimin covid testi pozitif cikti bizde kaliyordu zaten ben negatif ciktim ama o sabah bendede aşırı vucut agrisi goz agrisi ve oksuruk ve atesle basladi banada hem covid ilaci hemde sitma ilacindan basladilar cuma ilaca basladm 5 gun kullandim bugun ilac biteli 3.günüm ama ağır öksürüğüm devam ediyor nefes alirken cigerim aciyor ağrıyor kalkip bi corba koycam nefes nefese kaliyorum bunlari yasayan oldu mu cok korkuyorum iyi olamayacakmışım gibi düşündüm agladim bugun hatta yasayan bu oksurukleri falan iyilesen birileri var mi bana umut olabilecek

Arkadaslar benim kardeşimin covid testi pozitif cikti bizde kaliyordu zaten ben negatif ciktim ama o sabah bendede aşırı vucut agrisi goz agrisi ve oksuruk ve atesle basladi banada hem covid ilaci hemde sitma ilacindan basladilar cuma ilaca basladm 5 gun kullandim bugun ilac biteli 3.günüm ama ağır öksürüğüm devam ediyor nefes alirken cigerim aciyor ağrıyor kalkip bi corba koycam nefes nefese kaliyorum bunlari yasayan oldu mu cok korkuyorum iyi olamayacakmışım gibi düşündüm agladim bugun hatta yasayan bu oksurukleri falan iyilesen birileri var mi bana umut olabilecek
Çok geçmiş olsun tabi ki iyi olacaksınız bendede öksürük var baya tikio sadece sıtma ilacı verdiler size iki ilaç mi verdiler fayda etmedimi

Bende pozitiftim ilk gün grip gibi geçti 3. gün iyileştim koku ve tat duyusu gidince test yaptırdım pozitif çıktım ilaç geld onu kullandım ama geçti sonra sizin ciğerlere inmiş olabilir bi acili arayın sizi alsınlar ciğerlerinize bi bakılsın bence

Bende pozitiftim ilk gün grip gibi geçti 3. gün iyileştim koku ve tat duyusu gidince test yaptırdım pozitif çıktım ilaç geld onu kullandım ama geçti sonra sizin ciğerlere inmiş olabilir bi acili arayın sizi alsınlar ciğerlerinize bi bakılsın bence

Bende de ilk iki gun grip gibiydi sonra toparladm ayakta geciriyorm koku vs tam gitmedi aliyorum hala biraz ama test yapilmadi hala kimse gelmedi. Karantinadayiz. Bugun 8. Gunum oksurugum var biraz. Sizde oksuruk vs var mi hala

Canım çok geçmiş olsun öksürük doğal bi savunma sistemi akciğerlere inmesini engelliyor ama yine de akciğerlerine bir baktır derim babamın ve dedemin ciğerlere indi bir kere bile öksürmediler sen içini rahat tut

Canım çok geçmiş olsun öksürük doğal bi savunma sistemi akciğerlere inmesini engelliyor ama yine de akciğerlerine bir baktır derim babamın ve dedemin ciğerlere indi bir kere bile öksürmediler sen içini rahat tut
evet benim anneminde cigerlerine inmisti bir kere bile oksurmedi. nefesi daralmisti artik 9.gun ama sukur daha iyi antibiyotik tedavisi ve covid ilaclarini verdi bize doktorumuz. Yarin karantinasi bitiyor bakalim ne dicek doktor. tekrar test yapicaz.

canim benim oncelikle rabbim sifa versin icini ferah tut. Benim annemin cigerlerine inmisti hic oksurmeedi. Ama antibiyotik tedavi ve cigerleri icin surup verdi. daha iyi simdi yarin tekrar gidicez kontrole. Ama beslenmene cok dikkat et nar ve yogurt yedi annem bol bol ve cok iyi geldi. Yarin gidin bi doktora gorurunun atlatirsiniz oksuruyosaiz bence korkulacak birsey yok annem hic oksurmuyodu hic anlamadik biz

Bence derhal hastaneye götürün oksijen seviyesi düşmüştür. Daha fazla zaman kaybetmeden.

Merhaba
4 gün önce Ramazan bayrami arefesinde regl oldum reglim 1 gun surdu, suphelendim covidden ama konduramadim.
Bayramin 1. Günü gunduz once oksurmeye basladim keyifsizdim, aksama dogru vucudum agrimaya basladi bacaklarim dizlerim, sirtim boynum, bileklerim yani tum eklemlerim agridi atesim de normalde 36 derecedir ama 36,7-37 derece arasindaydi, parol ilaci ictim ama tesir etmedi.
Bayramin 2. Gunu her yanim agriyordu agridan yerimde duramiyordum parol ise yaramadığı icin Advil agri kesiciyi denedim icince agrimi cok az azaltiyordu ama atesim 37-38' olmustu atesimi de dusurmuyordu. Gunde 3 kez advil ictim ama iyilesemedim.
Bayramin 3. Gunu covidin 4. Günü bugun yani sabahi zor ettim agridan yerimde duramiyordum sabaha kadar agridan nasil uyudum bilmiyorum. Yerimde duramiyordum agridan ayakta duramiyorum surekli yatma ihtiyaci hissediyorum ama yatakta da agrilarim devam ediyor ve de titremem cok fazlaydi. Sabah 6.00 da kalktim bir kahvalti yaptiktan sonra ozel hastaneye gittim. 250 tl test yaptilar acilden girmeme ragmen 100 tl de muayene ucreti verdim (acilden yapilan covid hasta girislerinde ucret alinmasini etik bulmuyorum oyuzden yazmak istedim). Dr parol ve advili birlikte icmemi soyledi. Ardindan test yapildi ve eve dondum.
Evde meyve yedim ilaclarimi ictim 3 saat uyumusum. Kalktigimda filyasyon ekibi aradi covid testiniz pozitif cikti diye. Once konduramadim evden cikmayan hic bir sekilde esim haric kimseyle yakin temasli olmadigim icin sasirdim duyunca ama anlamistim.
Suan iyim vucudumda dune ve bu sabaha gore vucut agrim %80 azaldi.
Bu arada filyasyon ekibinin verdigi FAVIMOL ilacinin ilk 8 adetini ictim simdi yaticam.
Umarim bilgilendirmem ise yarar yarin iyi olursam yine yazarim gelismeleri
Saglikla kalin

Back