• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

COUNTRY severlere İKEA

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ELT

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
76
1
296
$emmie.webp$emmie (1).webp$emmie (2).webp$emmie (3).webp$emmie (4).webp$emmie (5).webp$emmie (6).webp$emmie (7).webp$emmie (8).webp$emmie (9).webp$emmie (10).webp$emmie (11).webp$emmie (12).webp$emmie (13).webp$emmie (14).webp$emmie (15).webp$emmie (16).webp$emmie (17).webp$emmie (18).webp$emmie (19).webp$emmie (20).webp$emmie (21).webp$emmie (22).webp$emmie (23).webp$emmie (24).webp$emmie (25).webp$emmie (26).webp$emmie (27).webp$emmie (28).webp$emmie (29).webp$emmie (30).webp$emmie (32).webp$emmie (33).webp$emmie (34).webp$emmie (35).webp$emmie (36).webp$emmie (37).webp$emmie (38).webp$emmie (39).webp$emmie (40).webp$emmie (41).webp

ben pek sevmem ama insanın içi açılıyor ilkbahar gelmiş gibi....

beni oraya baglasalar kendi kendime kafayi yer sizofreni fln olurum :27::27::27:

ne o oyle her yerde bise :35::35::35:

Çok karışık her şey ortada renkler desenelr birbirine girmiş tek başına güzel objeler ama hep beraber bana göre değil:)

Country adına tüm objeler bu mekanlarda sergilenmiş,tabi karmaşık durmuş,
Fazla aksesuar göz yoruyor,abartılmış..
benzer karmaşık fotolar da yan yana dizilmiş,ayrıca karışık görünmüş,

Tüm bunların dışında Cuntry tarzı tam beni yansıtıyor,
Bu yıl evlenseydim kesinlikle baştan sona bu tarzı yakalardım sanırım..

bayıldım çok güzel:16: country tarzı beni rahatlatıp huzur veriyor mobilya mağazası gibi evleri sevmiyorum :20:

Country tarzı da tercihlerle şekillenir her dekorasyonda olduğu gibi.burda biraz feminen renkler hakim oysa ben doğal taş ve keten renginin hakim olduğu vintage ağırlıklı uygulanan country tarzını daha çok sevıyorum..arada rustik öğeler de serpiştirceksin..süper olur..

Bide hali hazırda bir evi ufak tefek şeylerle Countrye çeviremiyorsun,
Baştan aşağı bu şekilde akıllıca düşünüp tasarlamak geerkiyor,
Bir de bu tarzın aksesuarları bu sıra arttıysa da mobilyaları hala çok pahalı,
Ben bir salon değiştireyim dedim, 20 bin lirayı geçiyor..

Şimdi mutfak dolaplarımı yaptırıcam mesela,teercihim bu yönde olacak..

Bide hali hazırda bir evi ufak tefek şeylerle Countrye çeviremiyorsun,
Baştan aşağı bu şekilde akıllıca düşünüp tasarlamak geerkiyor,
Bir de bu tarzın aksesuarları bu sıra arttıysa da mobilyaları hala çok pahalı,
Ben bir salon değiştireyim dedim, 20 bin lirayı geçiyor..

Şimdi mutfak dolaplarımı yaptırıcam mesela,teercihim bu yönde olacak..

ikeada ki country mobilyaların fiyatları öyle çok uçuk kaçık değil ama mutfakları biraz pahalı

Country adına tüm objeler bu mekanlarda sergilenmiş,tabi karmaşık durmuş,
Fazla aksesuar göz yoruyor,abartılmış..
benzer karmaşık fotolar da yan yana dizilmiş,ayrıca karışık görünmüş,

Tüm bunların dışında Cuntry tarzı tam beni yansıtıyor,
Bu yıl evlenseydim kesinlikle baştan sona bu tarzı yakalardım sanırım..

Ev bütün olarak anlaşılsın diye bulduğum bütün resimleri paylaştım, ayrı ayrı yapıştıramadım o yüzden biraz karışık oldu:(

Bende gitmeden evlendiğim için üzgünüm:14:

bende ıkeaya gitmeden evlendim ama taşınacağız ve şuanki evimde taşınacağımız eve yetecek mobilya yok o yüzden kesinlikle ıkeadan alacağım herşeyi dünyanın masrafı olcak sıkışacağız belki ama iyikide burada eşyam yokmuş :1:

bende ıkeaya gitmeden evlendim ama taşınacağız ve şuanki evimde taşınacağımız eve yetecek mobilya yok o yüzden kesinlikle ıkeadan alacağım herşeyi dünyanın masrafı olcak sıkışacağız belki ama iyikide burada eşyam yokmuş :1:

Bizimde 2 odamız boş ama doldurmayı şimdilik düşünmüyorum, acele etmemek lazım her gün daha güzel şeyler çıkıyor

çooook seviyorum bu tarzı muhteşem cıvıl cıvıl mis gibi insana huzur veriyor :16:

Ben de seviyorum bu tarzi, ev alinca evimin dizayni bu yönde olacak ama ben pembenin agirlikta olmasini istemiyorum, cok masalsi duruyor. Bir de ikea gösteris amacli hepsini bir araya koyunca biraz asiriya kacmis. Tek tek ayri ayri güzeller :) Biraz daha belki vintge tarzi ile kombine edilebilir. :)
Insan evdeymis gibi hissediyor bu tarz ile, daha dogal bir ortami var...

Gerci bizim unutulan geleneksel eski tarzimiz da güzel onun da kendine has bir havasi var illa Ingiltere`ye kadar uzanmamiza gerek yok aslinda :) :) :)

vintagedekorasyon1.jpg
Ben bu renk tonlarini daha cok seviyorum.

Bizimde 2 odamız boş ama doldurmayı şimdilik düşünmüyorum, acele etmemek lazım her gün daha güzel şeyler çıkıyor

gün içinde kapısını bile açmayacağınız odalarsa bencede doldurma bırak öyle kalsınlar zaman ilerledikçe insanın evle ilgili ihtiyaçları çok değişiyor mesela ben oturma odası ve salonun ayrı olmasını çok saçma buluyordum amerikan mutfağı beğeniyordum ki şuanki evimde öyle evimin bir odasını yatıya gelen misafirler için planlamayı düşünüyordum hemde fazla eşyalar için falan filan ama gel zaman git zaman bu fikirler çok değişti kızımız oldu meğer bebek için ayrı bir odanın kesinlikle gerektiğini anladım (çünkü çok fazla eşyaları oluyor) çocuklu bir evde salonla oturma odasının ayrı olması gerektiğini anladım ve amerikan mutfağın çok saçma kullanışsız bir şey olduğunu anladım o yüzden eşyalarında ihtiyaç oldukça alınması gerektiğini düşünüyorum boş odalarınız gerektikçe dolmalı bencede :)

Back
X