Yatak Odası Dekorasyonu COUNTRY Beyaz Yatak Odalari

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Hayalimdeki Tarz :16:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16/ bu sandiklara bayildim :16:

17

18

19

20

Gerçekten müthişş hepsine bayıldım yalnız 3.aynalık çok güzelmiş kesinlikle almam lazım ondan nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz ? :)

2 ve 6 numaraya bayıldım özellikle 2 numara çok güzel ellerine sağlık canım :emir_bebek:

Gerçekten müthişş hepsine bayıldım yalnız 3.aynalık çok güzelmiş kesinlikle almam lazım ondan nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz ? :)

valla canim bende bayildim

almanyadan katiliyorum ben ve almanca sitelerden buldum online siparis ediliyor ama yurt disina yapmazlar sanmiyorum

COUNTRY makyaj masasi yazsan google e ne cikar acaba bi bak istersen
almancasi da Country schminktisch

2 ve 6 numaraya bayıldım özellikle 2 numara çok güzel ellerine sağlık canım :emir_bebek:

begendigin yatak benim hayalimdeki yatak.. 200x200 900 euro civari internetde buldum.

ama temizligi zor oluyor diyorlar, tozlaninca... odun olmadigi icin kumastan olustugu icin zormus bilemiyorum..

en iyisi ilk resim, komple :8:

.................................

Beyaz odun en iyi kalite bencee".....

ben ankaradan alıcam bu tarz ortalama fiyatları ne kadardır kızlar soranınız var mı?

Bayıldım ya hepsi birbirinden güzel nişanlım gelsin askerden inşallah zamanla alcaz mobilyalarımızı biz ikeadan begenmiştik secmiştik fiyat araştırması yapıcaz önce sonrada gidip alcaz

bende aynı sekılde beyaz country ama sade ahsap olanından ıstıyorum ama bır turlu hıcbıryerde bulamıyorum ıkeada baktıgım cok dandık duruyordu ınegolde falan varsa banada soylersenız sevırım yerlerını :)

İnegölde bu tarz mobilyalar yok maalesef vaktinizi kaybetmeyin bence, bunlar ankara tipi mobilya ve ankarada bununla uğraşan mobilyacılar var istanbulda da var ama fiyatları biraz pahalı diyebilirim..

Back
X