Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu COUNTRY Beyaz Salon Takimlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Begendigim Tarz :16:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Güncelleme 13 Nisan 2012

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

Son düzenleme:
Güzelmiş gerçekten:)
Gönlüne göre olsun herşey canım:54:

2

Süpperrrrrr:31: Ama uzun süre kullanımda sıkar bu renkler insanı, çok soğuk bir havası var.
Araya şöyle açık pembe ya da sarı aksesuarlar serpiştirilse ne cici olur:1:

güncelledim kizlarr :52:

bu Country Stiline pembe ve acik mavi yakisiyor :16:

Bayıldımmmmm. Özellikle eskitme tarzı olanlar çok güzeller.

evet bencede
mavi ve pembe cok uyumlu
fatmagüle bakiyorsan yeni evini mavi boyadi perdeleri pembe cicekli
bayildim ya

2

Süpperrrrrr:31: Ama uzun süre kullanımda sıkar bu renkler insanı, çok soğuk bir havası var.
Araya şöyle açık pembe ya da sarı aksesuarlar serpiştirilse ne cici olur:1:

ben de ona bayıldım en çok....ama zaten country tarzı çook severim...avangarde ve country benim tarzlarım....:16:

renkleri çok sakin ,dingin aslında ben mavi tonlarına bayılırım ama dediğin gibi araya sıcak renklerde de bişiler katılabilir...bayıldım yaa

beyaz salon takımı benımde hayalım ama annem çabuk kırlenır başa çıkamazsın diyor :(

hiç öyle düşünmeyin,hiç te öyle olmuyor...bizim de beyaz çok memnunum...ferah ferah...koyu renkler daha çok toz kir gösteriyor...ne istiyorsan onu yap içinde kalacağına..sonuçta sen kullanacaksın

bayıldım gerçekten de country harika bir tarz... ama bu modelleri hangi markadan ya da hangi siteden bulduğunu çok merak ettim?:26: ben hiç bu kadar güzellerine rastlayamamıştım

Genelde hep internetden buldum alman sitelerinden valla.

Allah nasip ederse evlendigimde tum odalar country olacak ins :)))

beyaz cok ferah cok aydınlık cokta kullanıslı suan kullanıyorum cokta memnunum ama burdakıle hıc guzel degıl

Herşey çok güzel harikada country salonlarda sırf dolap bu millet bu kadar dagınıkmı ki yayıntıyı tıkmak adına yapılmış bunca dolap:9:Ama çok begendim :nazar:

Back
X