Valla arkadasım hangisi yaptı bilmiyorum lekelerin 10 yılı aşkınsa 5000 tl olanı yapmamız lağzım dedi onu yaptı 10 yılı aşkın oldugu için sormadım ama hafta sonu kontrole gidince soracağım. bir arkadas var aynı yerde yaptırmış onunla telefonda sık sık konuşuyoruz. onunda lekeleri 10 yılı aşkınmış ama sorduklarında 10 yıllık demiş ve ona 3,500 tl olan işlemi yapmışlar ve arkadasın lekeleri gitmiş bana bunlar satış stratejisi dedi 10 yııllık vs alakası yok dedi bende gittim manyak gibi 10 yıldan fazla diyip 5000 tl verdim. ve arkadas çok memnun yüzüm benbeyaz oldu ilk 1 hafta çok pişman oldum asla işe yaramayacağını düşündüm ama biraz zaman geçince farkı gördüm diyor ve bana hep destek oldu yaklaşık 1 aya kadar fark görünüyor. ben devam kremini kullanıyorum konuştugum herkes kullanmamı öneriyor çünkü kalan lekeleri o geçiriyor. ayrıca ankarada bu işlemi yapan bir prof asistanı ile görüştüm faktor k krem yerine bana madatene kremi önerdi prof. içerigi çok güçlü onuda kullanabilirsiniz arkadasım. bırakma kullan kremlerini .