Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz yaptirdinizmi 1 sene once paylasmissiniz yaziyi yaptirdiysaniz etkileri nasil oldu?Yüzümde hamilelikte oluşmuş lekeler var.İki yanagimdada beş alti yildir geçmedi.İyi bir dermatologa gittim en etkili sonucun cosmelan mask oldugunu söyledi.Kışın yapalim dedi. Tavsiye edermisiniz baska etkili yöntem varmi
Ozelden yazabilirsinBen bi yöntem biliyorum ama eczacı ismi veremiyorum sanırım Vallahi canım bana dua edersin yüzün bebek gibi olur o kremle
Ama yazamıyorum bence
ozelden yazabilirsinBen bi yöntem biliyorum ama eczacı ismi veremiyorum sanırım Vallahi canım bana dua edersin yüzün bebek gibi olur o kremle
Ama yazamıyorum bence
Merhabalar,Ben bi yöntem biliyorum ama eczacı ismi veremiyorum sanırım Vallahi canım bana dua edersin yüzün bebek gibi olur o kremle
Ama yazamıyorum bence
Ya bu peeling hastanede yapılıyor mu yoksa güzellik salonlarında mi yapılıyorBen bi yöntem biliyorum ama eczacı ismi veremiyorum sanırım Vallahi canım bana dua edersin yüzün bebek gibi olur o kremle
Ama yazamıyorum bence
Güzellik salonlarında yapılır canımYa bu peeling hastanede yapılıyor mu yoksa güzellik salonlarında mi yapılıyor
Yaaa lütfen bana da söyler msnBen bi yöntem biliyorum ama eczacı ismi veremiyorum sanırım Vallahi canım bana dua edersin yüzün bebek gibi olur o kremle
Ama yazamıyorum bence
Merhaba banada yazabilir misiniz rica etsemBen bi yöntem biliyorum ama eczacı ismi veremiyorum sanırım Vallahi canım bana dua edersin yüzün bebek gibi olur o kremle
Ama yazamıyorum bence
Ozelden yazabilirsin
ozelden yazabilirsin
Eczaciyi ve kremi özelden yazabilirseniz çok mutlu olurum, senelerdir yüzümdeki gunes lekeleri icin denemedigim yöntem kalmadi
Ben bi yöntem biliyorum ama eczacı ismi veremiyorum sanırım Vallahi canım bana dua edersin yüzün bebek gibi olur o kremle
Ama yazamıyorum bence
Ozelden yazabilirsin
ozelden yazabilirsin
Ben bi yöntem biliyorum ama eczacı ismi veremiyorum sanırım Vallahi canım bana dua edersin yüzün bebek gibi olur o kremle
Ama yazamıyorum bence