Cosmelan Leke tedavisi yaptıran var mı ?

Bende cok pismanim 3bin tl verdim catlak icin 2seansa girdim sonuc sifir 3 seansa zorluyorlar 500 tl vrcem garanti istedim.veremezlermis hayatin garantisi yokmus parami istedim hizmet vermis eleman elektrik krem harcamis bn huku yonden pesini birakmicam

Cosmelanı görünce bile diken diken oldum. Bu konuyla ilgili 2 sene kadar önce paylaşımda bulunmuştum. O dönem 5000 TL ödedim. Bilinen bir klinikte yapıldı, uzman! tarafından. 2 ay acılı, ağrılı, oldukça kötü görüntülü bir sürecin ardından daha 3 ay olmadan her leke katlanarak geri geldi. İlk aşamada soyulma gerçekleştiği için bunu başarı kabul edip, geri gelmesi cildinizden kaynaklanıyor dendi ve paranın üstüne yatıldı. Hiç bir işe yaramadığı gibi, çektiğim ayrı, ödediğim ayrı, cildimin soyulmadan dolayı daha da incelip lekelenmenin artması ayrı!!
Hiç tavsiye etmiyorum. Başlangıçta gösterilen tanıtım fotoları hep 1-2 aylık süreçlere yönelik. Ama asıl önemli olan 6.aydan sonraki görüntü ve bunu kimse sunmuyor ilginçtir ki..
Karar sizin tabi, ama gerçekten maddi/manevi yazık bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…