Cosmelan Leke tedavisi yaptıran var mı ?

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
Merhaba arkadaşlar gittiğim yerde bu tedaviden çok övünçle bahsettiler bu konuda bilgisi olan var mıdır ?

Merhaba, bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok olumlu yorumlar okumadım. Siz yaptırdınız mı?
Canim hayir bende kimyasal peeling e basladim cosmelan cok lekeli ciltler icinmis benim icin onerilmedi . ama para geri odemeli garanti sonuclu bi tedavi cosmelan

Canim hayir bende kimyasal peeling e basladim cosmelan cok lekeli ciltler icinmis benim icin onerilmedi . ama para geri odemeli garanti sonuclu bi tedavi cosmelan

Merhaba doktorum bana da kimyasal peeling önerdi . Gerçekten etkili bir yol mu? Faydası ne kadar olur ?
Bir de yüzde kızarıklık leke bırakma ihtimali olur diye korktum . Cunku benim yüzümdeki lekeler izler doktorun yaptığı bir işlem dolayısı ile oldu .

bilememki ben ilk seansı yaptırdım onda iyi geldi bugün 2.seansım olacak. bakalım risksiz yöntem yok

cosmelan yaptıranlar bana da bilgi verebilir mi?
lazer yanığını geçiriyo mu?

Ben yaptırdım dr nezih karaca yaptı bir maske şeklinde sürdü 10 saat sonra yıkadım ertesi gün yüzüm pembe renkteydi cildim hafif hafif soyulmaya başladı devam kremlerimi düzenli bir şekilde doktorumun önerdiği şekilde kullandm qswitc lazerle destekledi çünkü benim lekelerim çok koyu ve derindi cildim aydınlandı renk eşitsizliklerim ve koyulekelrim kayboldu ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim

Ayrıca kızlar nezih beyi en iyi hekimden buldum araştırın okuyun kesinlikle dalının en iyisi olarak anılıyor çok sıcak kanlı güler yüzlü oldukça iyi bir ekiple hizmet veriyor doktoru sevip güvenmek çok önnemli araştırıp doktorunuzu iyi seçin en önemlisi bu

o doktor iyidir peki ne kadara yaptırdın ?

Arkadaşlar merhaba. Benim yüzümde cilt tonu düzensizliği ve koyu lekeler vardı. Bundan oldukça şikayetçiydim. bunun için Dr. Nezih Karaca ile görüştüm. Cosmelan tedavisi uygulandı ve Q swiched ile destekledi. Cildim aydınlık bir görünüm aldı ve lekelerimden kurtuldum. Şuan gayet memnunum ve size de tavsiye ederim. Nezih Karaca ve ekibine teşekkür ederim.

3200 tl ye yaptırdım ürün kit halinde açılıyor ve kullanılan ürün pahalı aöa değiyor yüz bu sonuçta iki kere düşünmek lazım

eslim güngende leke tedavisi yaptırdım bana garanti vererek 5000 tl işlem ücreti aldılar ilk seans da lekeler geçmedi diyip 2. seans daha yaptılar onda da geçmedi lekeler bu sefer devam kreminiz yetersiz geldi diyip 1000 tlye krem sattılar 4 aydır lekelerim geçmedi 6000 tl param gitti. Para iademi istedim yapmadılar birde üstelik telefonlardan engellediler beni İnsanları kandırıyorlar 6000 tl işlem ücreti ile birlikte toplam da 16000 tl maddi ve manevi yasal işlem başlaşttım Gerçek adı neslihan güngen takma ad kullanıyor neslim güngeni yani kimseye tavsiye etmiyorum pişman olan o kadar çok kişi var ki hepsi ile görüştüm. Paramı alana kadar bırakmayacağım peşlerini.

çok geçmiş olsun nasıl leke geçmedi vala şaşırıyorum hiç soyulmadı mı acaba iki defa yaptırmak zararlı çünkü deri inceltiyor

bana %100 garanti verdi ama sadece lekelerim %5 gitti giden lekeler yerine de kılcal damarlar çıktı hiç memnun kalmadım

Merhaba arkadaşlar cosmelan tedavisi yaptırıyorum bende ilk seans Prp yaptı doktorum sonra cosmelan devam etmeye başladım belirgin bir değişim var evet lekelerim nerdeyse kayboldu çok sabır isteyen bir süreç benim cildim çok hashas haftalarca kırmızı dolaştım alnımdaki lekem gözle görülür şekilde kayboldu bıyık bölgesi de öyle fakat yanaklarım inatçı cosmelan 1 maskesi yapılmadı onun yerine Prp yaptı doktorum cosmelan 2 ile devam ediyorum yaklaşık 1 ay oldu herkez cildin çok güzelleşti diyor sivilce lekelerim yanaklarımda hala onun içinde altın iğne yaparız dedi doktor bu hafta tekrar görüşücez sonuçlardan haberdar ederim sizi

bana %100 garanti verdi ama sadece lekelerim %5 gitti giden lekeler yerine de kılcal damarlar çıktı hiç memnun kalmadım
Sen nerede yaptırdın yüzde 5 çok düşük bir rakam doktor mu uyguladı kılcal damarlarım benimde çıktı ama zaten dıştaydı onun için altın iğne yapıcam dedi o kısımlara kremi kullanma artık dedi

Merhaba arkadaşlar cosmelan çok lekeli ciltler için değil dermamelan çok lekeli ciltler için benim lekelerim derin değildi ama 2 yılı aşkın alnımda ve buruk bölgemde vardı kapatıcı ile kapatılabiliyordu cosmelan devam kremi kullanıyorum şimdi bunun için gitmediğim doktor almadığım ürün kalmamıştı şuana kadar ki en güzel sonuç cosmelan oldu hala devam kremi kullanıyorum ilk seans Prp ile başladı cosmelan 1 kullanılmadı yani devam kremi kullanıyorum şuana kadar memnunum

Gerçekten yazdıklarınız karşısında şoktayım fiyatı gerçekten çok yüksek ödemişsiniz bende cosmelan kullanıyorum şuana kadar gayet memnunum lekelerim neredeyse tamamen kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…