COSMED ürünlerini kullanan var mı? Yüzümde sivilce paylaması var!normal mi?

kelebeeekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
343
21
68
arkadaşlar COSMED ürünlerini kullanan var mı? ben 3 haftadır kullanıyorum,ilk günler oh be, sanırım cildime uygun ürünleri buldum dedim.cildim çok rahatlamıştı ama son 4gündür yüzümde sivilce patlaması oldu hem de iltihaplı ve inanılmaz acıyo.yüzümde yanma hissi ve kızarıklık da var...acaba yan etki mi (ki yan etki ilk günler olur diye zannediyorum) bazıları da içerden temizliyo onarıyo cildini falan diyo yoksa öyle bişey mi.. kullanalarda böyle etkiler oldu mu paylaşırmısınız...

Bu tür ürünler deri altında ne varsa ilk etapta kusturuyor, bu nedenle sivilceye yatkın bir cildiniz varsa kusuyor olabilir. Bir de temizleyicisini azcık azcık kullanın.

Cosmed leke açıcısını verdi bugün dermatologum ama lekelerde işeyarayacakmı bilemiyorum kendi çabalarımla biraz açtım renkleri ama kullanan varmı cosmed leke açıcısından kullanan varmı acaba

Cosmed leke açıcısını verdi bugün dermatologum ama lekelerde işeyarayacakmı bilemiyorum kendi çabalarımla biraz açtım renkleri ama kullanan varmı cosmed leke açıcısından kullanan varmı acaba

ben kullanmıştım, yan etki yaptı...
kendi çabalarımla derken? neler yaptın mesela?

ben kullanmıştım, yan etki yaptı...
kendi çabalarımla derken? neler yaptın mesela?
Canım öncesinde karbon peeling prp vs çok uğraştım ama hiçbir işime yaramadı maalesef. Pirinç unu limon süt(yopurta olabilir) maske yaptım, aktardan kil ve bi kaç yağ alıpmaske bakımı yaptım exipigment kullandım ama çok az madecassol kullanıyorum şu an birde IMAX kullanıyorum sivilceler için birde koreden bi nemlendirci kllanıyorum ama adı korece yazdığı için adıı bilemiyorum bunlarla biraz açıldı rengi kullanmaya devam ediyorum dermatolog da cosmed leke karşıtı kremi önerdi son 1 haftadır onu kullanıyorum işe yarar mı bilemiyorum cosmed kullanmadan önce bu yazdığım diğerleriyle açıldı renkleri baya ama hangisi işe yaradı bilemiyorum. Birde pilav yapacağım zaman pirincin suyunu buzlupa kalıplara koyuyorum ve sabahalrı akşamları lekeleri yerlere sürüyorum eriyene kadar :)

maşaallah, sen baya gayretlisin benimde alnımda var güneş lekesi baya dikkat çeker hale geldi çok sinirlerimi bozuyo ama cildim hassas diye cesaret edip de bişey yapamıyorum ama en zararsız şu piriç suyu görünüyo denesem mi acaba

Şahsen denemeni öneririrm canım bende en çok onun faydası olduğunu düşünüyorum :) zarar vereceğini sanmıyorum. Benim gözümün altında alakasız bir güneş lekesi var 1-2 senedir çok uğraştım ama evde ki bu yaptıklarımla baya azaldı lekeler:)

sivilce kusma olayı sonra geçer sözüne ben pek inanmıyorum. öyle veya böyle eğer bir ürün sivilceye hele de bu şekilde fazla ve iltihaplı sivilceye neden oluyorsa, cilt alerjik reaksiyon gösteriyor demektir ve ürünü derhal kullanmayı bırakmak gerekir.

Bende bugün aldım yüz yıkama jelini,ablamda benim gb sivilcelidir ve cildi bu yüz yıkama jeliyle baya düzeldi artı o kdr güzel köpürüyorki makyaj kalıntısı bırakmıyor bugün yıkadım yüzümü mis gibi kokuyor ve öyle arındırdıki elinle yüzüne dokununca hissediyorsun ve parlaklık veriyor hatta hemen bir tane daha mı alsam diye düşündüm indirimdeyken ama şimdi senin yazdıkların düşündürdü adet dönemin falan mı yakın acaba ondan da sivilce patlaması olmuş olabilir alerji olsa daha kısa sürede olurdu gibime geliyor bence devam et bi üründen uzun süre kullanmadan fayda sağlayamazsın çünkü

ben de kullandım ama çok memnun kalmıştım...nem maskesi (vanilyalı) ve yüz için nemlendirici kremi iyidi..hiç sivilce oluşumu yapmadı..

bende yağlı cilt için nemlendiricisi aldım tüp içinde olan. düzenli kullanmadığım için bi fayda yada yan etkisini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…