Coşkun Levent Taşçıya Göğüs büyüten hiç kimse yok muuuu?

pussy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
42
1
6
Kayseri
Coşkun LEvent Taşçı ya göğüs büyüten hiç kimse yok muuuu? Epeydir okuyorum forumu. Sonra üye olup araştırmaya çalıştım. İlgili yerlere de sorular yazdım ama gören yok sanırım. Bu nedenle konu açmaya karar verdim. Coşkun L Taşçı sadece zayıflamaya mı yarıyor yahu? Kimse ona göğüs büyütmedi mi? Sadece iki kişiye rastladım. O iki kişi de sağlık sorunu yaşamışlar memnun değiller. PEkiiii memnun olan hiç kimse yok mu? Bildiğim kadarıyla çok deneyimli ve başarılı bir dr?????

varrrrrrrrrrrrrr ben benim forumlarıma baka bilirsinnnnnn ben eskisi kadar siteye girmediğim için görmedimmmm eğer sormak istersen bişeyler takip ederim seniiii :))))

varrrrrrrrrrrrrr ben benim forumlarıma baka bilirsinnnnnn ben eskisi kadar siteye girmediğim için görmedimmmm eğer sormak istersen bişeyler takip ederim seniiii :))))

Allah razı olsun,Hoşgeldin canım :3: Allah rızası için bir el at,yardımcı ol arkadaşımıza lütfen :54:

Allah razı olsun,Hoşgeldin canım :3: Allah rızası için bir el at,yardımcı ol arkadaşımıza lütfen :54:

Teşekkür ederim deftug. Senden haberim vardı ve forumunu takip ettim. Bir de Bslove vardı ve ikiniz de sıkıntılar yaşadınız diye biliyorum. Ben gidebileceğim sürüyle dr olmadığından (hem fırsatım hem iznim yok) en iyisini seçmeye çalıştım ve sonunda ona gittim. Özellikle paragöz olmaması, insaniyeti, işinin ehli olması beni etkiledi. Sonra görüştüğümüzde de içime sindi gerçekten. Ama tek aklıma takılan ceketimi bile çıkarmadan yüzüme bakıp anatomik dedi ve asimetri olmadığını söyledi. oysa bende dolgulu sdyn vardı ve sonuçta üstte hiç dokusu olmayana yuvarlak daha iyi değil mi? Epeydir de ona göğüs büüyten kimse soruyorum ama çıkmıyor. Sanki genelde tombulları yontuyor ve büyük göğüsleri küçültüyor da başka işlem yapmıyor gibi. tabi bu saçma ama görüntü öyle. Diğer yandan diyorum ki ona göğüs büyüten demek ki foruma girmiyor bidaha çünkü çok memnun kalıyor. Sen sanırım tekrar ameliyat olmayı düşünüyordun. Son durumun nedir? Sanırım bende asimetri de var ama... ölçü alma falan sonra yaptığı şey mi yoksa? kimseye gitmek istemiyorum ondan başka ama korkuyorum da. Aceba hepten mi vazgeçsem bilemedim.

Az önce sormayı unuttum.F orumunda yazmıyor. senin kas altı mıydı? yuvarlak mıydı? sonrasında 20 saat otobüs yolculuğu yapılabilir mi sence?

Teşekkür ederim deftug. Senden haberim vardı ve forumunu takip ettim. Bir de Bslove vardı ve ikiniz de sıkıntılar yaşadınız diye biliyorum. Ben gidebileceğim sürüyle dr olmadığından (hem fırsatım hem iznim yok) en iyisini seçmeye çalıştım ve sonunda ona gittim. Özellikle paragöz olmaması, insaniyeti, işinin ehli olması beni etkiledi. Sonra görüştüğümüzde de içime sindi gerçekten. Ama tek aklıma takılan ceketimi bile çıkarmadan yüzüme bakıp anatomik dedi ve asimetri olmadığını söyledi. oysa bende dolgulu sdyn vardı ve sonuçta üstte hiç dokusu olmayana yuvarlak daha iyi değil mi? Epeydir de ona göğüs büüyten kimse soruyorum ama çıkmıyor. Sanki genelde tombulları yontuyor ve büyük göğüsleri küçültüyor da başka işlem yapmıyor gibi. tabi bu saçma ama görüntü öyle. Diğer yandan diyorum ki ona göğüs büyüten demek ki foruma girmiyor bidaha çünkü çok memnun kalıyor. Sen sanırım tekrar ameliyat olmayı düşünüyordun. Son durumun nedir? Sanırım bende asimetri de var ama... ölçü alma falan sonra yaptığı şey mi yoksa? kimseye gitmek istemiyorum ondan başka ama korkuyorum da. Aceba hepten mi vazgeçsem bilemedim.

Merhaba pussy ... Öncelikle her ne karar verirsen ver senin için hayırlısı olsun . İstanbul dışındasın anladığım kadarı ile Çoşkun bey e yaptırdığım her iki ameliyatlarım da çok rahat geçti belki benden kaynaklı belki de kendisinde kaynaklı bilemicem ama ikin ci ameliyatım dan 4 5 saat sonra eve gittim çok rahattım ağrım hiç olmadı gibi birde bandajımı kendim söktüm dikişlerim de kendiliğinden düştüğü için uzun sürdü ama düştüler sonun da. Bana da ilk görüşmeye gittiğimiz de öylesine baktı deme ki sarkık deri var ve sol meme ucun dışarda bunları göz ardı ettiği için ben ikin ci ameliyatımı olmak zorunda kaldım her tarafımda iz oldu ama ben göze aldım ve suan hiç rahatsızlık vermiyor bile alışıyor gözün gözün görmüyor . Ben de 6 ay sonra sarkma oldu hemde çok fazla tekrar ameliyat olmak istedim ama kendisi gerek duymadı iz olucak ve ilerde sarkacak yine diye bir de mem başı kesilince büyüme oluyormuş o sorunu yaşamamı istemedi ama ben her şeyi göze aldım çünki o kadar para verip sarkık göğüsle dolaşamazdım.

Kendisi ikna etmem 6 ay sürdü, benim için gayet iyi bir sonuç çıktı ben şuan halimden memnunum kendisi maşallah dedi zaten çok iyisin dedi .

Kas üstü 280 cc yuvarlak konuldu ben de . Galiba genelde hep bunu yapıyor benim çok yeterli bilgilerim yok bu konu da fazla anlamıyorum arzum77 çok iyi bilir, hatta benim sıkıntılarımı da iyi bilir. Sana yaşadıklarımı yazarak anlatmak zor geliyor bana çünki çok detay var istersen

tugdef@gmail.com a tel numarını yaz ararım seni detaylı konuşuruz daha ii olur yardımcı olmak isterim.

Genelinde Çoşkun Levent Taşçı ıyıdır sevdim ve güvendim kendisine paracı değildir olumsuzluklar yaşadım ama karşıkılı samimi güvenle hallettik sorunumu.

Umarım biraz rahatlamışsın dır bilmem ikna oldun mu ama yeterli gelmedi ise dediğim gibi tel numaranı gönder görüşürüz

Kendine iyi bak sağlıklı günler dilerim sana

Yuvarlak silikon değil Damla konuldu yanlış yazmışım kusura bakma. Gecenin biri olunca kafam karışmış galiba :)

Back
X