Çocuk Hastalıkları corpus callasum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mirviiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
33
7
Herkese merhaba arkadaşlar 22 haftalık gebeyken doktorum aytıntılı ultrason için bir Prof. yönlendirdi 22. Haftaya kadar rutin kontrollerine gittiğim doktorumdan hep iyi şeyler duydum kötü bir şey söylemedi. Yine iyi şeyler duymak için gittim kiii doktor bana bebeğimin corpus callasumunun ince olduğunu bunun zeka geriliğine yol açabileceğini fetal emar çekilmem gerektiğini söyledi dünya başıma yıkıldı o an ordan çıkar çıkmaz hemen kendi doktorumu aradım kaygımın yersiz olduğunu söyledi ve ben ısrar edince başka bir şehirde başka bir doktora yönlendirdi gittik ve endişemin yersiz olduğunu kalınlığının gayet normal olduğunu pozisyondan dolayı görünmemiş olabileceğini söyledi. Bunu buraya neden yazıyorum. Eğer ayrıntılı ultrasonda kötü bir şeyler duyarsanız lütfen kendinizi bırakmayın maddi durumunuz elverdiğince başka doktorlara sorun soruşturun ama duyar duymaz sakın benim gibi ağlayıp dağılmayın ve tam olarak görmeden neden böyle konuştuğunu da asla anlayamıyorum 2 günüm mafoldu delirdim resmen Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın inşallah illaki benim durumumda olanlar olacak onlara da doktor tavsiyesi verebilirim sakın bırakmayın kendinizi ve ayrıntılı ultrasona da çok fazla güvenmeyin oradaki doktorlar en en en kötüsünü söylüyor

Merhaba, benim de benzer bir durum oldu. İnce değildi ama kısaydı. Ama bende tüm doktorlar endişe ile yaklaştılar. %95 bişey olmaz dediler ama küçük bir ihtimal bile beni üzmeye yetti. Şimdi 33. Haftadayım. Korpus kallasum hala kısa gidiyor haftasına göre. Ben de şunu söylemek istiyorum. Her Doktor bu ölçümü yapmıyor. Yeni yeni ölçülmeye başlanmış bu. Birkaç yıllık vaka var ellerinde. O yüzden ne olacak çok bilemiyorlar. Benim anlamadığım başka doktor bunu nasıl görmüyor? Bazen en detayına kadar gören mi yoksa henüz kanıtlanmamış şeyler için gereksiz bilgiye girmeyen doktor mu daha iyi bilemiyorum.

Merhaba eğer %95 sıkıntı çıkmaz dediyse tüm doktorlar bence çok kafaya takmayın beslenmenize dikkat edin, bol bol dua edin. Ama şu konuda çok haklısınız minicik bile kötü bir duyum insanı derinden etkiliyor. Kendi doktorum da daha yeni yeni bakılmaya başlandığından bahsetti o yüzden çok endişeye kapıldım acaba kendi doktorum dikkat etmedi ayrıntılıda mı göründü diye ki Antalya’da bu konu için özel gittiğim dr uzunca bir süre hiç konuşmadan baktı belki 30 40 dk. kolay görülen ve ölçülebilen bir organ değil anladığım kadarıyla umarım sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucağımıza

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bebekler çok masum, onların ne suçu olabilir ki bu hayatta, sıkıntı çeksinler. Hepsi sağlıkla doğsun büyüsün inşallah

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bebekler çok masum, onların ne suçu olabilir ki bu hayatta, sıkıntı çeksinler. Hepsi sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
İnşallah bu arada doğumdan sonra kendinizi iyi hissettiğinizde yazın lütfen bizim durumumuzda olup güzel haberler duymak isteyen bir sürü anne adayı vardır. Tüm bebekler sağlıklı, sıhhatli doğsun inşallah

Merhaba ne kadar kısaydı uzunluğu ? Kaçıncı haftada kaç ölçüldü çok kötü durumundayım ne olur cevap verin

Merhaba ne kadar kısaydı uzunluğu ? Kaçıncı haftada kaç ölçüldü çok kötü durumundayım ne olur cevap verin
Öncelikle merhaba detaylı ultrasona girdiğimde kısa denildi yıkıldık mafolduk Antalya da inanç Mendilcioğluna gittik uzunca bir süre baktı ve kısalık yok bebeğin duruş açısından kısa görünmüştür ultrasonda dedi. Galiba 20 21. Haftadaydım başka doktorlara gidin özellikle ultrason aleti çok iyi olanlara inşallah bir sorun yoktur sizi çok çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi başka doktorlara kesinlikle gidin bir doktorun söylediğine kesinlikle inanmayın bebeğin duruş açısı çok önemli corpus collasiumun görünmesinde dualarım sizinle inşallah Allah işinizi rast getirsin güzel haberler alın ve lütfen buradan yazın son durumu

İnşallah başka bi doktora daha gittim yine kısa olduğunu ama bu durumun ne gibi bi sonucu olacağını hiç bir etkisinin olmayabileceğini de söyledi yine de iiçim hiç rahat değil kurt düştü bir kere. Net sonucun mr ile ölçulebilecegini de söylüyor dua edıyoruz elden bişey gelmıyor

Nasıldı haftasına göre ölçümleri bilgi verebilir misiniz ? Nasıl bebeğiniz bir sorun yaşadınız mi ltfn cevap yazıb

Zaten en büyük sıkıntı da bu belirsizlik yeni yeni bakılmaya başlandığı için kesin bir şey söyleyemiyor doktorlar yani çok zeki de olabilir bebeğiniz benim doktorum MR da görünmeyebilir de dedi yani o da kesin bir şey ifade etmez demişti

Siz doğum yaptınız mi nasıl ilerledi sürec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…