Herkese merhaba arkadaşlar 22 haftalık gebeyken doktorum aytıntılı ultrason için bir Prof. yönlendirdi 22. Haftaya kadar rutin kontrollerine gittiğim doktorumdan hep iyi şeyler duydum kötü bir şey söylemedi. Yine iyi şeyler duymak için gittim kiii doktor bana bebeğimin corpus callasumunun ince olduğunu bunun zeka geriliğine yol açabileceğini fetal emar çekilmem gerektiğini söyledi dünya başıma yıkıldı o an ordan çıkar çıkmaz hemen kendi doktorumu aradım kaygımın yersiz olduğunu söyledi ve ben ısrar edince başka bir şehirde başka bir doktora yönlendirdi gittik ve endişemin yersiz olduğunu kalınlığının gayet normal olduğunu pozisyondan dolayı görünmemiş olabileceğini söyledi. Bunu buraya neden yazıyorum. Eğer ayrıntılı ultrasonda kötü bir şeyler duyarsanız lütfen kendinizi bırakmayın maddi durumunuz elverdiğince başka doktorlara sorun soruşturun ama duyar duymaz sakın benim gibi ağlayıp dağılmayın ve tam olarak görmeden neden böyle konuştuğunu da asla anlayamıyorum 2 günüm mafoldu delirdim resmen Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın inşallah illaki benim durumumda olanlar olacak onlara da doktor tavsiyesi verebilirim sakın bırakmayın kendinizi ve ayrıntılı ultrasona da çok fazla güvenmeyin oradaki doktorlar en en en kötüsünü söylüyor