Şimdi eldivenle seversinhahahaYa sen bıcırık mısın, ağzını burnunu mıncırırım temalı bu ama.
Tabi ki eldivenle, başka ne olacağıdı, şu coronalı günlerde...Şimdi eldivenle seversinhahaha
Iki saattir havaya girdim şurada gencsin yazan, beğeniler falan.Deşifre ettim sana kendimi.
Koydum yaaaaaaa bacım nasıl gormedın ?@Vander foto koyuyor mu yoksa koymuş gibi yapıp yorum mu atıyor?
2 tane, ellerinizden öperler demek isterdim ama daha çok ısırmayı tercih ediyor zibidiler.Iki saattir havaya girdim şurada gencsin yazan, beğeniler falan.
Meger sen yoksun diyeymiş.
Senin evlat mi vardı bir de
Vallahi görmedim. Bi sürü mesaj var aha ben işte çocukluğum bu da benim hamileliğim falan. Ulan benimle dalga geçiyorlar herhalde dedimKoydum yaaaaaaa bacım nasıl gormedın ?
Görmedin ömi
Bir de zayıf sanırım o kötü olduAhcilek.yagmuru hanıcığım, deşifre mi istiyorsun sen de, göstereyim mi istiyorsun, ondan mı üzgün bakıyorsun?
YaaaYabanelma çok zarifsin.
Ahcilek.yagmuru hanıcığım, deşifre mi istiyorsun sen de, göstereyim mi istiyorsun, ondan mı üzgün bakıyorsun?
YaaaYabanelma çok zarifsin.
Ben biraz yoğum, bensiz foto atmayın he.
Biz yokken foto atan serçe parmağını sehpaya çarpsın.Ben de gidiyore. Yemek yapayım
O konuyu konuşmuştuk:
Uzun kel eşim, Müslüm denen hıyar da ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?