- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Ay bu kiz her meslek için muavinlerden ne kadar daha rahat diye özetliyor resmen
Böyle birsey yok yaaa
Muavinin kendisi değilse kesin sevgilisi muavin olan bir kız.Kiz sanirim muavinin birine asik oldu ve garip bir sekilde forumlarda onun onurunu gururunu savunuyor.
Iste kizim için en büyük korkum bu biliyormusun? Evet sevgilisi olsun, sevissin ancak böyle bir kafada olmasi beni asil üzer. Yada boyfriendi bile apaçi tipi birsey çikarsa. Gerçekten o zaman anlarim moktan annelik yaptigimi.
Muavinin kendisi değilse kesin sevgilisi muavin olan bir kız.
Hayır sanki forumca eyleme çıkacağız da evde oturuyoruz, bize kızıyor
Direkle ilgili tek anim:
Yine üniversite zamanı, 4 arkadaş, aksaray metroya bindik, 2miz ters 2 miz duz 4 lü yere oturduk.
Metro tenha, karşımızda bir adam oturmamış, bize bakıp direğe yapışık duruyor.
Sonra o direği yalayıp eli cebinde ...
Neyse anladiniz
Ama biz iki yanyana oturanlar birbirimize bakıp ne olduğunu anlamaya çalışıyorduk ki neyse ko karşıdaki erkek arkadaşlardan biri suratımızın seklinden anladi, adama döndü, bağırarak küfretme suretiyle korkutarak kaçırdı.
O günden sonra toplu taşımada direklere dokunmam
Inşallah corona olmuştur o adamda.
Ay şaşırsam mı gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Hani direğe sürtünse bir nebze anlarım da yalamak nedir ya off
Ahuya belki ama Banu ve Serpilim de olmaz. Asla. En favori filmimden birkaç sahne:
Ben de Bülent Kayabaşlı, Aydemir Akbaşlı 70ler erotik filmine denk gelmiştim çocukken. Kadını dişçi koltuğuna yatırmışlardıYa bu kadının bir filmi vardı, adını hatırlamıyorum ama bence sen bilirsin :)
Bir intikam meselesi vardı, sevgilisi banunun babasından intikam almak için banuyu kullanıyordu.
Filmin bir yerinde kadını çırılçıplak soyup tekne direğine bağlamıştı. Sonra banunun babası görüp kahrolsun diye denizden usul usul yalıya yaklaştıydı.
Nasıl psikolojim bozulmuştu anlatamam.
Adını hatırlasam buraya atıp sizin de psikolojinizi bozardım ama google'a "banu çıplak" yazarsam karşılaşacağım şeylerden korkuyorum.
Yeni konu açmış
Zor işler yapan mesleklere üzülemez miyiz?
İnanmıyorum ya zor işler yapan, günün 24 saati çalışan mesleklere üzülemez miyiz? Ciddi ciddi linç yedim az önce. Arkadaşlar günde 8-9 saat çalışan insanlar günün 24 saati iş alanında bulunan kişileri anlayamıyor, bunu yapamıyor. Memur olan kişi işçiyi anlayamıyor mesela. İşçi olan da...www.kadinlarkulubu.com
fantezi sanırım. Yada bize gönderme. Şu yaşımda hala anlayamadım.
Konuyu anlamadım neyin kafasıYeni konu açmış
İnanmıyorum ya zor işler yapan, günün 24 saati çalışan mesleklere üzülemez miyiz? Ciddi ciddi linç yedim az önce. Arkadaşlar günde 8-9 saat çalışan insanlar günün 24 saati iş alanında bulunan kişileri anlayamıyor, bunu yapamıyor. Memur olan kişi işçiyi anlayamıyor mesela. İşçi olan da...www.kadinlarkulubu.com
İşteAy şaşırsam mı gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Hani direğe sürtünse bir nebze anlarım da yalamak nedir ya off
İş yeri kirasında da aynı şey geçerli mi bilmiyorum ama hep haklar kiracıdan yana diyorlar. Kiracısı ödeme yapmasa ev sahipleri çıkaramıyor bile evden. Siz iş daha sarpa sarmadan yapabileceğinizi yapmışsınız adam da bunu kadınlığa bağlayıp dangozluğunu göstermiş zaten.Is yeri sahibimiz ile konustum
Biz ilk kapatan iş yerlerinden biriyiz.
Diyetisyen ve fizyoterapist çalışıyoruz,
Ben genelde omurga sağlığı çalışsam da, pilates ağırlıklı olduğu için spor salonu statüsünde kapattık.
Hoş devlet kapatın demese de biz zaten kapatma kararı almıştık.
Dolayısı ile bu Ay zaten içerideyiz.
Bu sürecin nasıl ilerleyeceği belli değil.
Aylık 2000 lira ekipman ici taksit ödemem var.
3000 kira, bir de onun stopajı.
Kontrat ekimde başladı,
Ayın 1 i ile 5 i arası yazdık, hep 1 inde ödedim.
Hatta 1i haftasonuna denl geliyorsa, erken odedim.
Bu arada sahsi ongorum, eylulden once bu virus meselesinin bitmeyeceği yönünde.
(Hatta normalleşme süreci daha da uzun)
Yani ben 6 ay daha içerideyim.
Is yerine de masraf yaptım cebimden, nasıl olsa 2-3 yıl kalırız kafasıyla .
Mutfağı kırıp baştan modüler mutfak koyduk falan..
Neyse.
Adamı aradım, durum ortada.
Ya yeniden bir kira düzenlemesi yapalım, yada biz vu ayın kirasını da ödeyip, nisan sonu boşaltalım iş yerini dedim
Aklımdaki yarı kiraydı.
Adam tamam madem 2600 verin dedi
Yok yanlış anladiniz sanırım. Biz sıfırı çektik, be 1200 den fazla ödeyecek durumda değilim.
(Adam 2600 diyince ben de indim.)
Eğer hayır derseniz de ay sonu cikayim,
400-500 veririm depoya, bu mesele ortadan kalktığında yine dedim
O da öyle yap o zaman bacım, zaten KADINLA iş yapanın hayır gördüğü olmamıştır.
Ben de peki, biz çıkıyoruz dedim.
Kapatırken durun şimdi ben bir emlakçı ile konuşayım, vs dedi kapattı.
Şimdi ben geminin ugursuz kadini olarak buradan cikayim diyorum
Hatta sinirimden hic para almasa da cikayim diyorum
Tabiki kolaylık sağlamak zorunda değil.
Ben de farkındayım, mal adamın, sözleşme var
Hatta çıkıyorum desem belki de yokuşa sürer,
Ama bunu da sordum, tekliflerini resmi yoldan iler, o kabul etmedi olsun, dünya batmış kimse seni haksız bulmaz dediler
Napcam ben ya.
Hata mi ettim bunu sormakla ?
Hangi konu o? Hala muavinli olan mı?
Yeni konu açmış
Hangi konu o? Hala muavinli olan mı?
Ben de Bülent Kayabaşlı, Aydemir Akbaşlı 70ler erotik filmine denk gelmiştim çocukken. Kadını dişçi koltuğuna yatırmışlardıTravmam oldu resmen, bak hala görüntü gözümün önünde ahfha
Eski filmler çok açık değil miydi yaİnsan bir daha oturmaya korkar... dişçi koltuğuna
Bir de Necla Nazır'ın bir filmi vardı. Liseli Kızlar mı ne adı.
Bir grup liseli yakın arkadaş, yıllar sonra buluşmak için sözleşiyorlar.
Biri okumuş doktor olmuş, diğerini babası kumarda satmış, necla kötü yola düşmüş falan.
Orada bir plaj sahnesi vardı evlerden ırak. Açık saçık bir şey yok aslında filmde. Ama necla müşteriyle kabine giriyor, adam mayoyu çıkarınca necla afedersin kusmuştu.
Bu film de psikolojimi bozmuştu. Ulan dedim demek ki ne pis, ne lanet, ne aşağılık bir şey bu dük.
Hangi mantıkla çekmişlerse o sahneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?