Coronasavar

Muavinin kendisi değilse kesin sevgilisi muavin olan bir kız.
Hayır sanki forumca eyleme çıkacağız da evde oturuyoruz, bize kızıyor

Muavinin kendisi değilse kesin sevgilisi muavin olan bir kız.
Hayır sanki forumca eyleme çıkacağız da evde oturuyoruz, bize kızıyor

Evet pis gaddar! Muavin kardeslerimize niye eylem yapmiyorsun? Corona morona hepsi bahane! Zavalli adamlar, mecburlarmi herkese çay kahve dagitmaya? Bu ne ya, uçakmi orasi?

Yeni konu açmış

Ay şaşırsam mı gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Hani direğe sürtünse bir nebze anlarım da yalamak nedir ya off

Ahuya belki ama Banu ve Serpilim de olmaz. Asla. En favori filmimden birkaç sahne:

Ya bu kadının bir filmi vardı, adını hatırlamıyorum ama bence sen bilirsin :)

Bir intikam meselesi vardı, sevgilisi banunun babasından intikam almak için banuyu kullanıyordu.
Filmin bir yerinde kadını çırılçıplak soyup tekne direğine bağlamıştı. Sonra banunun babası görüp kahrolsun diye denizden usul usul yalıya yaklaştıydı.
Nasıl psikolojim bozulmuştu anlatamam.
Adını hatırlasam buraya atıp sizin de psikolojinizi bozardım ama google'a "banu çıplak" yazarsam karşılaşacağım şeylerden korkuyorum.

Ben de Bülent Kayabaşlı, Aydemir Akbaşlı 70ler erotik filmine denk gelmiştim çocukken. Kadını dişçi koltuğuna yatırmışlardı Travmam oldu resmen, bak hala görüntü gözümün önünde ahfha

Biz geyik yaptigimizi sanarken, bu sahis bize masterclass veriyor geyik üzerine.

Not alalim

Konuyu anlamadım neyin kafası
Banlanmş be

İş yeri kirasında da aynı şey geçerli mi bilmiyorum ama hep haklar kiracıdan yana diyorlar. Kiracısı ödeme yapmasa ev sahipleri çıkaramıyor bile evden. Siz iş daha sarpa sarmadan yapabileceğinizi yapmışsınız adam da bunu kadınlığa bağlayıp dangozluğunu göstermiş zaten.

Benim de öğrenci evim var. Bugün gelen maille bu dönemin açılmayacağı kesinleşti. Uygulamalı dersler yaza kalacak bu dönem de uzaktan eğitim şeklinde devam edecekmiş. E ben ailemin yanına döndüm. Öğrenci evi dedim ama kiram 1800. Yazın benim uygulamalı dersim de olur mu olmaz mı bilemiyorum. Ama evi elden çıkartmak istemiyorum. Yoksa annem hemen evi mi kapatsak diye düşündü. Hem evimi özledim hem yalnız kalmak istemiyorum hem kararsızım

Asker, polis, doktor bu insanlar kaç gün evinden ayrı kalıyor muavinler kaç gün ayrı kalıyor?
Bir de maaşa vurun dediklerinizi.
Kendi mantıksızlığınıza, kendiniz inanmıyorsunuz arkadaşlar

Hahahaha ay be bu kiza bir madalya takacagim

Bana hiç cevap yazmıyor. Ürküttüm mü tazeyi dersin kız?

İnsan bir daha oturmaya korkar... dişçi koltuğuna

Bir de Necla Nazır'ın bir filmi vardı. Liseli Kızlar mı ne adı.
Bir grup liseli yakın arkadaş, yıllar sonra buluşmak için sözleşiyorlar.
Biri okumuş doktor olmuş, diğerini babası kumarda satmış, necla kötü yola düşmüş falan.

Orada bir plaj sahnesi vardı evlerden ırak. Açık saçık bir şey yok aslında filmde. Ama necla müşteriyle kabine giriyor, adam mayoyu çıkarınca necla afedersin kusmuştu.
Bu film de psikolojimi bozmuştu. Ulan dedim demek ki ne pis, ne lanet, ne aşağılık bir şey bu dük.
Hangi mantıkla çekmişlerse o sahneyi

Eski filmler çok açık değil miydi ya ben psikolojimin bozukluğunu onlara bağlıyorum

Banlanmış. Bunlar yine iyi bence, karantina süresi uzadıkça kim bilir ne konular göreceğiz. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…