- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Eğer çıkıp bekleyip tekrar bir yere girmen daha pahalıya geliyorsa, anlaşırsanız kal içeride yarı kiraya. Adamın saçma sapan laflarını da umursama. Sen kendi işine, kendi çıkarına bak.
Icindeki fettan Idrak cikti sonunda
Sanki varla yok arası çamaşırlarla direk dansı yapmışsın gibi... Gayet edepli bir rüya bence.
Şimdi gidip bir daha uyu, daha büyük şeyler bekliyorum şahsen.
Ne münasebet tamamen buradaki pis arkadaşlar yüzünden. Adeta hepsi Müjde Ar.
Ben gördüm siz de görün paylaşımımı da yapıp, çocuklarımı yıkamaya gidiyorum. Sabahtan beri tepindikleri için ev yine ezine peyniri gibi kokmaya başladı.
Eki Görüntüle 2611382
Müjdeme laf ettirmem asla. Ciddiyim çok severim oyunculuğunu. Edeceksen birine laf, al elime gonuş.
Ben hiç atletik değilim ya, koala gibi tutunup öyle kalırım kesin asdfg
Biri "korona bittikten sonra yapacağınız ilk şey ne" diye sormuş, biri de "kapı kollarını yalamak" demiş ya
İşte benim o direkle münasebet seviyem ancak bu olabilir
Ahahaha banu alkan? Ahu Tuğba?
Aynen bu, çıkarına bakacaksın3nity , adam kirayı almasa da olurmuş işte. Almayın denilmez zaten mümkün değil ama yarısı önerilebilir bu zor günlerde ki adam bunu tolere edebilir gayet. Yazık sinirlendim. Sen köprü-dayı-ayı üçgeni devam.
Tesekkur ederim3nity Bu konularda pek bir önerim yok, bilgisizligimdan dolayi. Umarim burdaki arkadaslar iyi yardim ederler. Sadece hiçbir sekilde vicdan yapma demek istedim. Su an olagan üstü zamanlar. Mecburen bencil olmak zorundasin. Anlattigin kadari ile adam zaten zenginmis. Kira para almasi o kadar mühim degil.
Umarim sen ve ailen bu zor süreci iyi atlatirsiniz.
Ben de atletik değilim işte mesele oBen hiç atletik değilim ya, koala gibi tutunup öyle kalırım kesin asdfg
Biri "korona bittikten sonra yapacağınız ilk şey ne" diye sormuş, biri de "kapı kollarını yalamak" demiş ya
İşte benim o direkle münasebet seviyem ancak bu olabilir
Öyle olacak mecbur. Neyse o bir sorsun emlakcisina. Bakalim sokaga cikma yasagi konusulurken nasıl kiracı bulacak
Öte yandan da valla devlete kızgınım.
Devlet dediğin bugunler icin yok mu ya?
Ne diye beni elin adamina muhtac eder.
Tesekkur ederim
Konu buymus kizlar
Muavinlik yapılmayacak meslekmiş onlara çok üzülüyormuş işte muavin videosu izleyip onları anlamalı üzülmeliymişiz falan. Kendiyle aynı şeyi düşünmeyen bir üyeye konuda empati plss tarzında cvp yazıp özelden gaddar diye mesaj atmış. Şimdide bu konuyu açıp büyük harfle gaddarlar diyor.
Ya yikiliyorum gülmekten
Konu buymus kizlar
Muavinlik yapılmayacak meslekmiş onlara çok üzülüyormuş işte muavin videosu izleyip onları anlamalı üzülmeliymişiz falan. Kendiyle aynı şeyi düşünmeyen bir üyeye konuda empati plss tarzında cvp yazıp özelden gaddar diye mesaj atmış. Şimdide bu konuyu açıp büyük harfle gaddarlar diyor.
Ya yikiliyorum gülmekten
Ya beni çıldırttı. BDVde bile sakin kalan ben atarlandım resmenTam linki kopyaladım atıyordum
Neyse atayım da faydalanın:
Muavinlerin çilesi?
Aranızda hiç muavinler ile empati yapan var mı? Ne kadar zor ve çekilmeyecek bir iş... Düzenli bir hayatın yok, spor yok, düzenli bir beslenme yok, istediğin gibi su bile içemiyorsun. Bu nedenden dolayı, şehirlerarası yolculuklarda hep üzülüyorum muavinlerin durumuna. Bence fiilen rahat gibi...www.kadinlarkulubu.com Idrakyollariiltihabi bak balım, sen hiç empatikk yapmadın değil mi? Anca dük anca.
Tam linki kopyaladım atıyordum
Neyse atayım da faydalanın:
Muavinlerin çilesi?
Aranızda hiç muavinler ile empati yapan var mı? Ne kadar zor ve çekilmeyecek bir iş... Düzenli bir hayatın yok, spor yok, düzenli bir beslenme yok, istediğin gibi su bile içemiyorsun. Bu nedenden dolayı, şehirlerarası yolculuklarda hep üzülüyorum muavinlerin durumuna. Bence fiilen rahat gibi...www.kadinlarkulubu.com Idrakyollariiltihabi bak balım, sen hiç empatikk yapmadın değil mi? Anca dük anca.
Ya beni çıldırttı. BDVde bile sakin kalan ben atarlandım resmen
Sabır sınavı gibi konu.
Ya beni çıldırttı. BDVde bile sakin kalan ben atarlandım resmen
Sabır sınavı gibi konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?