Coronasavar

Yokuspokus koş gel bacım, donsuz gezen Alicja'dan bir itiraf daha geldi. Bunu da inkar etmesin 100 sayfa sonra, gel şahit ol.

Uuu beybi.
Oğlak değil, akrep çıktı. Beyi gibi akrep. Yükselenler de akrep. Aynı anda donsuzluk ve bambu halılar. Bu sekste ölümsüzlük iksiri karşim. Bunu bulan kendine oğlak demesin.

Uuu beybi.
Oğlak değil, akrep çıktı. Beyi gibi akrep. Yükselenler de akrep. Aynı anda donsuzluk ve bambu halılar. Bu sekste ölümsüzlük iksiri karşim. Bunu bulan kendine oğlak demesin.

Benim oğlak stelyumum bile var, ne demek olduğunu tam bilmiyorum ama doğum haritamı gören yarabbi bu ne oğlaktır diyip kaçışıyor. Yani akreple alakam yok hiç

Uuu beybi.
Bak mesela ben yayım, AbsolutPromise de öyle. Bizde hep çene var, çeneye vurmuş bizim. Halbuki bak Alicja 'ya, bak Loreth 'e. Nasıl saklıyorlar kendilerini. Bizim adımız çıkmış kardeş, adımız çıkmış. Vah bize.

Haklısın kardeş, yazık bize, yokluktan çeneye vurmuş. Ben de kovayım, bilimzel deney yaparken işte labirent mabirent bakıyom peynire ulaşan kalmamış... Bendeki de bilim aşkından kaynıyor.

Benim oğlak stelyumum bile var, ne demek olduğunu tam bilmiyorum ama doğum haritamı gören yarabbi bu ne oğlaktır diyip kaçışıyor. Yani akreple alakam yok hiç

Olm sen demedin mi, beyim minareden atıyo beni, inip aşağı tutuyo beni, halılarım bambu uu beybi işte aradığım tam bu. İnanmayan 517 sayfa okusun.

Ya ben konuşmak yerine uygulamayı tercih ediyorum, ondan...

Şimdi halı filan dediler de, iki çocuklu insan için halı bile lüks. Artık neresi boş ve uygunsa orası değerendirilir.

Oha ben kaçırmışım bunu, bayıra yatırıp kaşıyor muymuş bir de!

Orasını bilemem o kadar demedi şimdi günahına girmeyeyim. Sadece tayt giymem don giymem, bir g stringim var yıkama gününe denk gelirse donsuzum, donsuz gezerim püfür püfür, halılarım bambu, bam bam bam dedi.

Orasını bilemem o kadar demedi şimdi günahına girmeyeyim. Sadece tayt giymem don giymem, bir g stringim var yıkama gününe denk gelirse donsuzum, donsuz gezerim püfür püfür, halılarım bambu, bam bam bam dedi.
Pamela anderson canlandı gözümde yeminle

-Sen Abdulhamiti savundun!
-Hani nerede çıkar göster!

Iyice bu işe döndü

Ya ben konuşmak yerine uygulamayı tercih ediyorum, ondan...

Şimdi halı filan dediler de, iki çocuklu insan için halı bile lüks. Artık neresi boş ve uygunsa orası değerendirilir.
Benimki tercih meselesi değil, sorun o
Uygulama imkanım olsa zaten konuşmam

30 yaş hayallerim hiç böyle değildi ah ulan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…