- 18 Ekim 2018
- 7.899
- 32.716
- 548
MidyeO ne ki?
Yani gerçekte ne
Burayi okuya okuya, bdv'deki "kendimi nasil severim" konuyabaktim.
Oysa sizden önce bende çok namisliydim.
O namis o güzel trenlere bindi ve gitti
Meydan onlara kaldıBu ne ya kediler bağırıyor dışarda, nerde sosyal mesafe??!
Ben de şemmame oynarım çok güzel.
Neyse ki sadece bakmışsın, ya bir de cevap yazsaydın öyle okuyup?
Yalnız kolbastıyı da iyi oynarım. Ama evde
Sokakta hanımefendi, evde düğünlerde çılgın atan dayıyım
Rueda grup dansı, çok eğlenceli ben çok seviyorum.
Biz de normalde klasik bachata yapıyoruz, benim deyimimle helal bachata. Ama gecelerde falan sensual yaptığım oluyor. Hele biriyle yaptık en son aborey
Arada kudralara mesaj atıyorum "oluum bi sensual yaptım kii" diye hafhha
İzlemedim ama yorumları güzel benim de aklımdaGençler, bu gadın film izlemeye kaçar. The Platform'u izleyen oldu mu nasıl? Onu seçtik bu geceye.
Benim zayıf noktam halay. Dayanamam, atarım kendimi. Hele damat halayı...Yalnız kolbastıyı da iyi oynarım. Ama evde
Sokakta hanımefendi, evde düğünlerde çılgın atan dayıyım
İzlemedim kuzum.Gençler, bu gadın film izlemeye kaçar. The Platform'u izleyen oldu mu nasıl? Onu seçtik bu geceye.
Ahhfha efsane olurdu ama iyi ki yapmamışsınKonuya dalip vibratör ile bacim diye yazacaktim
Neyse ki, sonradan aklim basima gelipte konu farklidir diye düsünüp açmadim konuyu bile :)
Hahaha ya zaten rahatsız olduğun adamdan çekiyorsun kendini.Ya ben ağzımı ayırıp izliyorum anca.
Bazen emmiler çok yakınlaşmaya çalışıyordu, "höğğ höğğğ" diye iteliyordum.
Yakışıklı beyleri itelemiyordum ama çekmiyordum da. İsteyen kendi çeker
Onu beceremedim ben. Çiftleşmeye giden penguen gibi oluyorum. Zirvede bıraktım kolbastıyı
Benim zayıf noktam halay. Dayanamam, atarım kendimi. Hele damat halayı...
Kendimi kaptırıp zıp zıp halay çekerken karşıdan görünen manzara aşağıdaki video x3
Ben o Roman havasında yere oturup çamaşır yıkayan kişiyim öyle düşün.Eveeet konu yine çiftleşmeye geldi bir şekilde asdfg
Sayfanın yorumuna koptum
Ben de severim halayı. Ama düğünlerde çok oynamam, sevdiğim arkadaşlarımın düğününde oynarım sadece.
Pistteyken gelen "biz burada ne yapıyoruz" hissini kafamdan atıp oyuna konsantre olamıyorum çünkü. Oysa evde yaparken her şey çok mantıklı geliyor
Memelerin titremesi opsiyonel mi?Benim zayıf noktam halay. Dayanamam, atarım kendimi. Hele damat halayı...
Kendimi kaptırıp zıp zıp halay çekerken karşıdan görünen manzara aşağıdaki video x3
MFÖ mü Tarık Mengüç müBen o Roman havasında yere oturup çamaşır yıkayan kişiyim öyle düşün.
Yalnız gözünün önüne getir lütfen. Kollarım dahil olmak üzere 10+ dövmem var, saçlarımın yarısı renkli, burnumda halka var, makyaj yaptığımda siyah eyeliner siyah kalem çekerim, bordo ruj.
Bu tiple Romanda göbek atıp yerlere yatıyorum
Dedim ya, tip Evanasence, ruh MFÖ
Yok kuzum, hatta halayın selamet açısından titrememesi daha iyi.Memelerin titremesi opsiyonel mi?
Hiç halay çekmediğim için bilmiyorum.
Çok çekesim gelse katılmak istesem hor görüp beni dışlarlar mı sen titremezsin diye
Bacım senin karşıya verdiğin izlenim karışık.Ben o Roman havasında yere oturup çamaşır yıkayan kişiyim öyle düşün.
Yalnız gözünün önüne getir lütfen. Kollarım dahil olmak üzere 10+ dövmem var, saçlarımın yarısı renkli, burnumda halka var, makyaj yaptığımda siyah eyeliner siyah kalem çekerim, bordo ruj.
Bu tiple Romanda göbek atıp yerlere yatıyorum
Dedim ya, tip Evanasence, ruh MFÖ
Sırf roman değil, aynı performansı halay, Ankara havası vs.de de gösterdiğim için genel olarak 90lar naifliğinden dem vurmak istedimMFÖ mü Tarık Mengüç mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?