- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Namıslı çocukmuş ahfhahfaSize en saçma ayrılık nedenim number 2 yu söyleyeyim
Ex erkek arkadaşıma bunun fotoğrafını yollayıp güldüğüm için terk edilmiştim
Eki Görüntüle 2610621
Oh herkes doğru şeyi anlamış poff namus mu bu böyle erkekleri kendi adıma sevmıyorum poffNamıslı çocukmuş ahfhahfa
He ölüyordu namısındanNamıslı çocukmuş ahfhahfa
Ben niye atladım ki yaa ahahsf o ne ki ne var ki falan deseydim keşke aman yaaaaOh herkes doğru şeyi anlamış poff namus mu bu böyle erkekleri kendi adıma sevmıyorum poff
Acaba sen anca buna gibi bi mesaj mı aldı kiSize en saçma ayrılık nedenim number 2 yu söyleyeyim
Eki Görüntüle 2610621
Kendisi kadın cinsel organından korkuyorduAcaba sen anca buna gibi bi mesaj mı aldı ki
Kendisi kadın cinsel organından korkuyordu
Gay miymiş?Kendisi kadın cinsel organından korkuyordu
O değil de NASSI YAKendisi kadın cinsel organından korkuyordu
Yok ya işine gelmediğinden. Kendisi her haltı yiyeyim ama ben dokanmayayım modunda olduğundan bahane ediyordu. Yoksa gerçekten korkan insan sevgilisini seri bir şekilde aldatmazdıGay miymiş?
Haha ben bachata seviyorum zaten, salsayla pek yıldızımız barışmadı. Cha cha'yı toparlamaya çalışıyorum. Bir de ruedaya bayılıyorum
Bachatada sensual yaptın mı fena zaten tövbe estağfurullah
Gözüm üstünde ayağını denk al
Akıllar aynıysa demek
Size en saçma ayrılık nedenim number 2 yu söyleyeyim
Eki Görüntüle 2610621
Cha chayla ruedayı bilmiyorum ben.
Bachatayı da hiç sensual yapmadım. Çünkü dediğim gibi sokakta, forumda ve dans salonlarında hanımefendiyim asdfgh
Rueda grup dansı, çok eğlenceli ben çok seviyorum.Cha chayla ruedayı bilmiyorum ben.
Bachatayı da hiç sensual yapmadım. Çünkü dediğim gibi sokakta, forumda ve dans salonlarında hanımefendiyim asdfgh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?