• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona??

Evet ama ya hastaysam ve çevremdekilere bulaştırırsam. Yaşadığım yer çok küçük bir yer bulaşma hızı fazla olacaktır çünkü tüm şehir iç içe. Bu seferde aciller benim yüzümden dolacak olmaz mı?

Bir tânidigim 80 e yakin yaşi, yakalandi bu illete kac gundur mide agrisiydi bugun nefes darligi ve mide agrisi hastaneye gitmesine ragmen hastane eve yolladi evde kadincagiz bi basina yemek getirende yok herkes korkuyo vebali gibi napicaz bende sasirdim Allah kimseyi boylesine bi hale dusurmesin

Evet ama ya hastaysam ve çevremdekilere bulaştırırsam. Yaşadığım yer çok küçük bir yer bulaşma hızı fazla olacaktır çünkü tüm şehir iç içe. Bu seferde aciller benim yüzümden dolacak olmaz mı?

Haklısınız siz bilirsiniz. Hasta olduğunuzu anlamamanız çok olası değil yalnız. Kolunuzu kaldıramayacak, mutfağa dahi gidemeyecek kadar halsizlik oluşuyor. Eski halinize, diger enfeksiyonlara göre farklı buluyorsunuz kendinizi. Eğer çok hafif belirtisiz geçirmiyorsanız da zaten hic farketmiyorsunuz. Eğer öyleyse 15 gün hic evden çıkmayın. Evde de kendinizi izole edin bence.

Bir tânidigim 80 e yakin yaşi, yakalandi bu illete kac gundur mide agrisiydi bugun nefes darligi ve mide agrisi hastaneye gitmesine ragmen hastane eve yolladi evde kadincagiz bi basina yemek getirende yok herkes korkuyo vebali gibi napicaz bende sasirdim Allah kimseyi boylesine bi hale dusurmesin
Cok uzuldum :( Allah yardimcisi olsun.. ya bi tencere corba yapsaniz vermeseniz de kapisinin onune biraksaniz ne bilim temassiz bir sekilde ulassaniz olmaz mi

Vallahi panik atak oldum resmen hamileyim cok yeni bide her dakika arastıra arastıra beynim uyustu yaa allahım bu hastalığı kısa surede yok etsın

Back