• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona??

Meyraaa199

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
120
292
18
Herkese iyi günler. Bugün sabahtan beri boğazımda kaşıntı var ve sesim oldukça boğuklaştı. Birkaç gün önce kısa süreli ishal de olmuştum ama şu an geçti, ateşim de yok. Hastaneye gitsem corona testi yaparlar mı?

Tad kaybı var. Ben de yapmayacaklarını düşünüyorum ama ailemde kronik rahatsızlığı olanlar var o yüzden endişeliyim biraz

Simdi bu yasadigimiz ne sürü bağışıklığı mı? Her gecen gün burda biri daha acaba korona mıyım şüphesiyle başlık açıyor. Bayram ziyaretlerinden iki yaşlı tanıdığımıza teshis kondu. Teshis öncesi onlari da ziyarete gelen gidenler de şüpheli. Yasaklar kısıtlamalar gelmeden düşmez bu sayılar. 2 adım ötedeki parka hasret kaldım 3 çocuğumla. Bahari beklerken yaz geldi geçti.. :(

Koku ve tad kaybı var mı?
Bunları söyleyin, gerekirse biraz abartın.
Malesef herkese test yapmıyorlar diye biliyorum.

Simdi bu yasadigimiz ne sürü bağışıklığı mı? Her gecen gün burda biri daha acaba korona mıyım şüphesiyle başlık açıyor. Bayram ziyaretlerinden iki yaşlı tanıdığımıza teshis kondu. Teshis öncesi onlari da ziyarete gelen gidenler de şüpheli. Yasaklar kısıtlamalar gelmeden düşmez bu sayılar. 2 adım ötedeki parka hasret kaldım 3 çocuğumla. Bahari beklerken yaz geldi geçti.. :KK43:
Öncelikle geçmiş olsun ama bayramda evdeydim yani düşündüğünüz gibi sorumsuz bir davranışta bulunmadım.

Herkese iyi günler. Bugün sabahtan beri boğazımda kaşıntı var ve sesim oldukça boğuklaştı. Birkaç gün önce kısa süreli ishal de olmuştum ama şu an geçti, ateşim de yok. Hastaneye gitsem corona testi yaparlar mı?
Burada yapıyorlar orada da yaparlar hiç olmadı özelde yaparlar

Ben sizin yerinizde olsam kendimi izole eder ama kendimi kötü hissetmediğim sürece hastaneye gitmezdim. Testin yanlış negatif çıkma ihtimalinin de %40 gibi bir oran olduğunu unutmayın. Yakınım 3 hafta Çapa da yattı. Akciğerleri tomografide lezyonla kaplıydı ve hasta olduğu belliydi. Ama testi negatif çıkıyordu. Yerinden kımıldayamayacak kadar halsizdi giderken. Durumunuzu degerlemenizi öneririm. Ya hasta değilseniz ve sürüntü testi vereceğiniz ortama acile gelen kimselerden bu virüsü kaparsanız bunu da düşünün. Gerçek belirtiniz varsa bence gidin.

Back