• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testim pozitif

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Arkadaşlar işyerınde 1 kişiden çıktı sonra diğerınden derken bazı septomları taşıdıgımı gördüm .Test oldum ve pozıtıfım.Evde yaşlı annem babam ve ben varız.Ne yapmam gerekmektedir?Be yıyıp ne ıcmelıyım:(

Arkadaşlar işyerınde 1 kişiden çıktı sonra diğerınden derken bazı septomları taşıdıgımı gördüm .Test oldum ve pozıtıfım.Evde yaşlı annem babam ve ben varız.Ne yapmam gerekmektedir?Be yıyıp ne ıcmelıyım:KK43:
Canım bol sarımsak ye,, limonlu su ve çörek otunu kaynat suyunu iç yada çörek otunu ağzında çiğne üstüne su iç oda olur eşimin teyzesi fıransada yakalandı hastaneye yatmadı evde çörek otu içerek yiyerek atlattı zencefil de çok iyi geliyormuş rabbim şifa versin inşallah 🤲😓

Canım bol sarımsak ye, limonlu su ve çörek otunu kaynat suyunu iç yada çörek otunu ağzında çiğne üstüne su iç oda olur eşimin teyzesi fıransada yakalandı hastaneye yatmadı evde çörek otu içerek yiyerek atlattı zencefil de çok iyi geliyormuş rabbim şifa versin inşallah 🤲😓

Çok geçmiş olsun öncelikle acil şifalar dilerim. Bu bir viral hastalık olduğu için alışık olduğumuz tarzda antibiyotik vb tedavilere cevap vermiyor dolayısıyla işi bağışıklık sistemimize bırakmak zorunda kalıyoruz. Bağışıklık sistemini güçlendiren besinler ağırlıklı beslenin. Bol su tüketin. Kendinizi çok fazla yormayin bolca dinlenin. Evde yaşayan diğer insanlardan kendinizi izole edin ve maske takın. Annemin alt komşusu 2 gün önce covid 19 pozitif teşhisi aldı. Annem bu kişiyle beraber pikniğe gidip yakın temasta bulunmuş ve annemin evine gelip 14 gün kendini karantinaya almasını belirti gösterirse test yapacaklarıni söylemişler. Ben başka şehirde yaşıyorum yüreğim ağzımda sürekli arıyorum nasılsin diye. Sizde ne gibi belirtiler var?

Geçmiş olsun kuzum🙏🏻 ne gibi belirtilerin vardı? Kendini odanda karantinaya al aileni gönderebileceğin bi yer yada birileri varsa yollaman daha iyi olur aslında 🥺

Canım bol sarımsak ye,, limonlu su ve çörek otunu kaynat suyunu iç yada çörek otunu ağzında çiğne üstüne su iç oda olur eşimin teyzesi fıransada yakalandı hastaneye yatmadı evde çörek otu içerek yiyerek atlattı zencefil de çok iyi geliyormuş rabbim şifa versin inşallah 🤲😓
Tesekkur ederım:(

Geçmiş olsun kuzum🙏🏻 ne gibi belirtilerin vardı? Kendini odanda karantinaya al aileni gönderebileceğin bi yer yada birileri varsa yollaman daha iyi olur aslında 🥺
Gitmiyorlar ve yaşlılar.Onlara uzuluyorum.Gideceklerınyer çok gitmiolar.Söylemesı ayıp ishal oldum:(

Çok geçmiş olsun öncelikle acil şifalar dilerim. Bu bir viral hastalık olduğu için alışık olduğumuz tarzda antibiyotik vb tedavilere cevap vermiyor dolayısıyla işi bağışıklık sistemimize bırakmak zorunda kalıyoruz. Bağışıklık sistemini güçlendiren besinler ağırlıklı beslenin. Bol su tüketin. Kendinizi çok fazla yormayin bolca dinlenin. Evde yaşayan diğer insanlardan kendinizi izole edin ve maske takın. Annemin alt komşusu 2 gün önce covid 19 pozitif teşhisi aldı. Annem bu kişiyle beraber pikniğe gidip yakın temasta bulunmuş ve annemin evine gelip 14 gün kendini karantinaya almasını belirti gösterirse test yapacaklarıni söylemişler. Ben başka şehirde yaşıyorum yüreğim ağzımda sürekli arıyorum nasılsin diye. Sizde ne gibi belirtiler var?
İshalim vardı sasece.Şimdi birazcık burun akıntım var:(:(

Zencefil shot yap (yapımı çok kolay, internetten araştır) bağışıklığını güçlendirecek takviye edici gıda aldır eczaneden. Bol su iç. En önemlisi moralini yüksek tut. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun umuyorum en kısa sürede atlattığınız haberini yazarsınız.

Çok geçmiş olsun canım ben yeni atlattım arkadaşlar gerekeni yazmış.. Bi video var ama buraya nasıl atılır bilmiyorum yardımcı olabilecek biri varsa paylaşmak isterim
Ne yedın canım tekmıydın evınde???

Arkadaşlar çok çok dikkatli olun lütfen. Yakın zamanda bir tanıdığıma covid teşhisi konuldu. Sıfır belirti ile gitti hastaneye. Covid temaslı olduğu için test yaptırmak istemişti. Pozitif çıktı. Bugün 7.günü ve hala sıfır belirti. Eğer doktorları zorla ikna edip test yaptırmasaydı kim bilir ben dahil kaç kişiyle görüşecekti. Genç değil bu arada 50nin üzerinde. Hastalık belirtisi göstermiyor diye kimsenin yanında maskenizi çıkarmayın ve yakın temasta bulunmayın.

Back