- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildiğim kadarıyla koronada ateş düşmüyo , hiç düşmeyen yüksek ateş ve çok keskin boğaz accısı diyolar.bence siz üşütmüşsünüz.zaten aylardır eve kapanıp her yeri silmekten normal basit hastalıklara olan bağışıklığımızı düşürdük.Merhaba kızlar Corona konularından gına mi geldi bilmiyorum ama dün gece ateşlendim ve aşırı bir üşüme geldi bana titredim kalktım uzun pijama giyip cami kapadım eşim ilaç verdi içtim gündüz de iki defa daha ağrı kesici içtim, artık ateşim yok ama kemik agrim var böyle usutmus gibi
Dun çok terlemiştim gittim buz gibi suya girdim sonra balkonda oturdum çocukların peşinden koştum fln üşütme ihtimalim yüksek o yüzden ama acaba diyorum bı ihtimal korona olma durumu olabilir mi. Aylardır bir yere gitmiyoruz ama yakındaki a101 bim e fln gidiyorum son 1 aydır . Eşim de evde
Kimseyle de yakın temas kurmuyorum ama marketteki eşyaları ellemekten fln geçiyor mu
İlk zamanlarda uzaylı gibi markete gidiyorduk maske eldiven şapka gözlük uzun kollular fln zamanla çok gevsettik önlemleri
Sadece terleme ve halsizlik korona belirtisi olabilir mi
Malesef belirtiler değişti şuan en büyük belirti kas ve eklem ağrıları halsizlik tat ve koku kaybı ishal var.. Bende hiç ateş olmadi.. Eşimde ateş vardı ateş de en fazla 38.2 oluyor çok yüksek ateşte olmuyordu..ikimizde pozitifiz belirtilerimiz çok farklı..bildiğim kadarıyla koronada ateş düşmüyo , hiç düşmeyen yüksek ateş ve çok keskin boğaz accısı diyolar.bence siz üşütmüşsünüz.zaten aylardır eve kapanıp her yeri silmekten normal basit hastalıklara olan bağışıklığımızı düşürdük.
çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hızlıca atlatırsınızMalesef belirtiler değişti şuan en büyük belirti kas ve eklem ağrıları halsizlik tat ve koku kaybı ishal var.. Bende hiç ateş olmadi.. Eşimde ateş vardı ateş de en fazla 38.2 oluyor çok yüksek ateşte olmuyordu..ikimizde pozitifiz belirtilerimiz çok farklı..
Teşekkür ederim iyi durumdayız çok şükür 14. Günümüz baya toparladık ama hâlâ ayakta duracak dermanım yok uzun süre..çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hızlıca atlatırsınız
İşte bende ondan endişe ettim net bir belirti yok şu varsa koronasin diye.. koku kaybı haricindekileri diyorum. Çok geçmiş olsun daha iyiymissiniz şuanda. Siz nasıl kaptiniz , nasıl anlayıp test yaptırdınız?Malesef belirtiler değişti şuan en büyük belirti kas ve eklem ağrıları halsizlik tat ve koku kaybı ishal var.. Bende hiç ateş olmadi.. Eşimde ateş vardı ateş de en fazla 38.2 oluyor çok yüksek ateşte olmuyordu..ikimizde pozitifiz belirtilerimiz çok farklı..
bildiğim kadarıyla koronada ateş düşmüyo , hiç düşmeyen yüksek ateş ve çok keskin boğaz accısı diyolar.bence siz üşütmüşsünüz.zaten aylardır eve kapanıp her yeri silmekten normal basit hastalıklara olan bağışıklığımızı düşürdük.
İstesem test yaparlar mı herkese yapmiyolar diye biliyorumHiç belli olmuyormuş inanın ki, bir tanıdığımda covid çıktı, 2 gün hafif eklem ağrısı çekmiş, ağrı kesici içince geçiyormuş. Ateşi de hastanede ölçmüşler 37.7 imiş. Öksürük ve boğaz ağrısı yokmuş. 4.5 gün tat ve koku alma kaybı yaşamış. Kuzenimin arkadaşında ise sadece baş ağrısı varmış, onunda testi pozitif..
14. Günümüz daha da toparlanmış sayılmayız uzun süre ayakta duramıyorum.. Dinlendiğim sürece iyiyim hiçbir sıkıntım yok ama ayakta nefes nefese kalıyorum.. Kayınvalidem rahatsızdı hastaneye gitti usutmussun diyip eve yolladılar bizde yemek götürdük.. O şekilde bulasmis ki çok az aynı ortamda kaldık.. Ben şiddetli eklem ağrısı ve baş ağrısı şikayetiyle gittim banada soğuk algınlığı denildi ağrı kesici içince hicbirseyim kalmıyordu.. Dördüncü gün kendimi toparladım ağrılarım hepsi geçti birden hiç koku almadım.. O şekilde gittim koku harici hicbir şikayetim yoktu tomografi sonucum sıkıntılı çıkınca mecburi test yapıldı..İşte bende ondan endişe ettim net bir belirti yok şu varsa koronasin diye.. koku kaybı haricindekileri diyorum. Çok geçmiş olsun daha iyiymissiniz şuanda. Siz nasıl kaptiniz , nasıl anlayıp test yaptırdınız?