• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona miyim

Vaka sayıları arttı.
Test yaptırmalısınız.
Test sonucu da 1-3 gün arası açıklanıyor.
Test sürecinden sonra 15 gün izolasyon uygulanıyor.
Bende var, bende yok demek kolay değil.
Normal bir gripte bu olabilir, olmayadabilir

Merhaba kızlar Corona konularından gına mi geldi bilmiyorum ama dün gece ateşlendim ve aşırı bir üşüme geldi bana titredim kalktım uzun pijama giyip cami kapadım eşim ilaç verdi içtim gündüz de iki defa daha ağrı kesici içtim, artık ateşim yok ama kemik agrim var böyle usutmus gibi
Dun çok terlemiştim gittim buz gibi suya girdim sonra balkonda oturdum çocukların peşinden koştum fln üşütme ihtimalim yüksek o yüzden ama acaba diyorum bı ihtimal korona olma durumu olabilir mi. Aylardır bir yere gitmiyoruz ama yakındaki a101 bim e fln gidiyorum son 1 aydır . Eşim de evde
Kimseyle de yakın temas kurmuyorum ama marketteki eşyaları ellemekten fln geçiyor mu
İlk zamanlarda uzaylı gibi markete gidiyorduk maske eldiven şapka gözlük uzun kollular fln zamanla çok gevsettik önlemleri

Sadece terleme ve halsizlik korona belirtisi olabilir mi
bildiğim kadarıyla koronada ateş düşmüyo , hiç düşmeyen yüksek ateş ve çok keskin boğaz accısı diyolar.bence siz üşütmüşsünüz.zaten aylardır eve kapanıp her yeri silmekten normal basit hastalıklara olan bağışıklığımızı düşürdük.

bildiğim kadarıyla koronada ateş düşmüyo , hiç düşmeyen yüksek ateş ve çok keskin boğaz accısı diyolar.bence siz üşütmüşsünüz.zaten aylardır eve kapanıp her yeri silmekten normal basit hastalıklara olan bağışıklığımızı düşürdük.
Malesef belirtiler değişti şuan en büyük belirti kas ve eklem ağrıları halsizlik tat ve koku kaybı ishal var.. Bende hiç ateş olmadi.. Eşimde ateş vardı ateş de en fazla 38.2 oluyor çok yüksek ateşte olmuyordu..ikimizde pozitifiz belirtilerimiz çok farklı..

Malesef belirtiler değişti şuan en büyük belirti kas ve eklem ağrıları halsizlik tat ve koku kaybı ishal var.. Bende hiç ateş olmadi.. Eşimde ateş vardı ateş de en fazla 38.2 oluyor çok yüksek ateşte olmuyordu..ikimizde pozitifiz belirtilerimiz çok farklı..
çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hızlıca atlatırsınız

Üşütmüşsündür hem psikolojikte olur. Bende klima dan etkilenmiştim üstüm açık yattım bacaklarım dizlerim sızlıyordu 2 güne kendiliğinden geçti. Koku ve tat alma varsa bence korkma zaten ateşte 38 39 olur o zaman da fark edersin

İşte bende ondan endişe ettim net bir belirti yok şu varsa koronasin diye.. koku kaybı haricindekileri diyorum. Çok geçmiş olsun daha iyiymissiniz şuanda. Siz nasıl kaptiniz , nasıl anlayıp test yaptırdınız?

Sadece bel ağrısı yaşayıp testi pozitif çıkan gördüm ya da sadece baş ağrısı şikayeti olup yine aynı şekilde test sonucu pozitif olan..

Şuan bir tanıdığımın korona testi pozitif ve evde tedavi görüyor. Eklem ağrıları olmuş 2 gün ağrı kesici içince geçiyormuş. Sonraki gün baş ağrısı ve ateş, ağrıların aralıklarla geldiğini ve gezdiğini söyledi. Tat ve koku alma duyusunu 4-5 gün civarında kaybetmiş.

Yani belirtiler herkeste farklı seyrediyor. Üşütmüş olabilirsiniz ama yine de bir muayene olun tedbir amaçlı.

Hiç belli olmuyormuş inanın ki, bir tanıdığımda covid çıktı, 2 gün hafif eklem ağrısı çekmiş, ağrı kesici içince geçiyormuş. Ateşi de hastanede ölçmüşler 37.7 imiş. Öksürük ve boğaz ağrısı yokmuş. 4.5 gün tat ve koku alma kaybı yaşamış. Kuzenimin arkadaşında ise sadece baş ağrısı varmış, onunda testi pozitif..

Hiç belli olmuyormuş inanın ki, bir tanıdığımda covid çıktı, 2 gün hafif eklem ağrısı çekmiş, ağrı kesici içince geçiyormuş. Ateşi de hastanede ölçmüşler 37.7 imiş. Öksürük ve boğaz ağrısı yokmuş. 4.5 gün tat ve koku alma kaybı yaşamış. Kuzenimin arkadaşında ise sadece baş ağrısı varmış, onunda testi pozitif..
İstesem test yaparlar mı herkese yapmiyolar diye biliyorum

İşte bende ondan endişe ettim net bir belirti yok şu varsa koronasin diye.. koku kaybı haricindekileri diyorum. Çok geçmiş olsun daha iyiymissiniz şuanda. Siz nasıl kaptiniz , nasıl anlayıp test yaptırdınız?
14. Günümüz daha da toparlanmış sayılmayız uzun süre ayakta duramıyorum.. Dinlendiğim sürece iyiyim hiçbir sıkıntım yok ama ayakta nefes nefese kalıyorum.. Kayınvalidem rahatsızdı hastaneye gitti usutmussun diyip eve yolladılar bizde yemek götürdük.. O şekilde bulasmis ki çok az aynı ortamda kaldık.. Ben şiddetli eklem ağrısı ve baş ağrısı şikayetiyle gittim banada soğuk algınlığı denildi ağrı kesici içince hicbirseyim kalmıyordu.. Dördüncü gün kendimi toparladım ağrılarım hepsi geçti birden hiç koku almadım.. O şekilde gittim koku harici hicbir şikayetim yoktu tomografi sonucum sıkıntılı çıkınca mecburi test yapıldı..

Back
X