- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
önncelikle geçmiş olsun inş değilsindğr bizim tanıdığın gelini 6 aylık hamile corona olmultu onda öksürük çöktü ama ilaç vermiyorlardı çok zorlanınca buhar verip gözetim altında tuttular sadece kan sulandırıcı yapıyormuşlar 10 günde atlattı çok şükürBayanlar gecen konu acmistim coronali birileriyle ayni ortamda bulundum ve hamileyim diye (kimse coronali oldugunu bilmiyordu) bugun 8gun olcak kendimi karantinaya aldim hastaneye 2.gun gittim ama belirti yok diye test yapmadi ozelede gittim daha sonra once dahiliye bakti oda gerekli gormedi ve yapmadi ama suan sabahta vardi fakat 1 saattir bogazim cok agriyo yutkununca aciyo,basimda hafiften agrimaya basladi , birazda kulagim agriyo ama tat almada falan sorun yok corona olunca kulakta agrirmi ??eskiden arada bogazlarim boyle olurdu ayni onun gibi ama cok korkuýorum simdi gitsem bu saatte test yapilirmi ve hamileyken ilac verirlermi?simdiden cok sagolun
Öyle ama bir arkadaş bu şekilde oldu da o yüzden söyledim canımkonu sahibi covid değilse covid olan bireylerin içinde yatması daha riskli olabilir. odalar ayrı olsa bile herkese özel tek hemşire tek doktor yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?