• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona kizlar acil

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar gecen konu acmistim coronali birileriyle ayni ortamda bulundum ve hamileyim diye (kimse coronali oldugunu bilmiyordu) bugun 8gun olcak kendimi karantinaya aldim hastaneye 2.gun gittim ama belirti yok diye test yapmadi ozelede gittim daha sonra once dahiliye bakti oda gerekli gormedi ve yapmadi ama suan sabahta vardi fakat 1 saattir bogazim cok agriyo yutkununca aciyo,basimda hafiften agrimaya basladi , birazda kulagim agriyo ama tat almada falan sorun yok corona olunca kulakta agrirmi ??eskiden arada bogazlarim boyle olurdu ayni onun gibi ama cok korkuýorum simdi gitsem bu saatte test yapilirmi ve hamileyken ilac verirlermi?simdiden cok sagolun

Hamile olduğun icin belki bir iki gün hastanede karantinada tutulabilirsin.. ama önce test yap ve emin ol canım.. belki normaldir.. Ağrılarını takip et geçerse korona değildir..

Ara ara bana da oluyor boğaz yanması kulak ağrısı karın ağrısı bulantı bi kaç güm sonra geçiyor hiç anlamıyorum neden öyleyim diye
Hemen tuzlu karbonatlı su ile boğaz burun gargrası yapıyorum limonlu su içiyorum ,
Biraz sakin ol canım
İnşallah değildir .. yine de de a test yaptırmaya çalış

korona nadiren baş ağrısı yapar. yaptığı baş ağrısı da normalden çok farklıdır. başımızın en tepesinde en çok hissettiğiniz hayatınızdaki en şiddetli ağrı şeklindedir genelde. ama esas yaptığı bulgular ateş öksürük yaygın kas ağrısıdır. sikayetleriniz gerçekten psikolojik olabilir. stres yapmayın. çalışan düzgün bi ateş ölçer alın. ateş ya da oksuruk olur ya da şiddetli kas ağrısı baş ağrısı ishal olursa sağlık kuruluşuna basvurun. ama şart olmamakla birlikte bu bulgularla da test yapılabilir belki.

Hamile olduğun icin belki bir iki gün hastanede karantinada tutulabilirsin.. ama önce test yap ve emin ol canım.. belki normaldir.. Ağrılarını takip et geçerse korona değildir..
konu sahibi covid değilse covid olan bireylerin içinde yatması daha riskli olabilir. odalar ayrı olsa bile herkese özel tek hemşire tek doktor yok maalesef:(

Bayanlar gecen konu acmistim coronali birileriyle ayni ortamda bulundum ve hamileyim diye (kimse coronali oldugunu bilmiyordu) bugun 8gun olcak kendimi karantinaya aldim hastaneye 2.gun gittim ama belirti yok diye test yapmadi ozelede gittim daha sonra once dahiliye bakti oda gerekli gormedi ve yapmadi ama suan sabahta vardi fakat 1 saattir bogazim cok agriyo yutkununca aciyo,basimda hafiften agrimaya basladi , birazda kulagim agriyo ama tat almada falan sorun yok corona olunca kulakta agrirmi ??eskiden arada bogazlarim boyle olurdu ayni onun gibi ama cok korkuýorum simdi gitsem bu saatte test yapilirmi ve hamileyken ilac verirlermi?simdiden cok sagolun
Sirkeli su ile gargara yap boğazın için bolbol su iç bir yudum dahi olsa sürekli su ic

Back