• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona illeti

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
29
Kızlar iyice sıkıntılı bi hal aldı bu iş. Allah çoluğumuzdan çocuğumuzdan esirgesin adamlae dışarda çalışıyo ne yapıcaz bilmem. Corona için ne gibi önlem aldınız stok yaptınız mı

Temizliğe dikkat ediyorum stok yapmıyorum aç bırakacak değiller bizi heralde ihtiyaçlarımızı alıyoruz gerekli değilse evden çıkmiyoruz çıkarsam gelince duş alıp kıyafetler makinaya Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Temizliğe dikkat ediyorum stok yapmıyorum aç bırakacak değiller bizi heralde ihtiyaçlarımızı alıyoruz gerekli değilse evden çıkmiyoruz çıkarsam gelince duş alıp kıyafetler makinaya Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Sorma bende adım atmıyorum dışarı. Çocuk olunca iki kat daha korkuyo insan

Kızlar iyice sıkıntılı bi hal aldı bu iş. Allah çoluğumuzdan çocuğumuzdan esirgesin adamlae dışarda çalışıyo ne yapıcaz bilmem. Corona için ne gibi önlem aldınız stok yaptınız mı
Stok gereği yok bence, önlem klasik, kolenye, eldiven, maske , sokaklara veda.

Aprtmanimzin hemen altında market zincirlerinden biri var ama cesaret edip gidemiyorum .. ben mi abartiyorum

Kizlar bu yikanabilir pembe maskeden nereden bulabiliriz biliyomusunuz

Back
X