Cok cok guzel bir cocuk .
Muhtesem bir video hazirlamis . Ne iyi yaptiniz paylasmakla
Dünden beridir aklımda aynı soru..
Bu cocukta ona değinmiş..
Doğum yapacağım Mayıs'ta, o tarihe tablo ağırlaşır ise ben kendime hastane bile bulamam
Kosmuslar bile. Sirkule olacak ülke. Umarım yayılmaz.Siz kendinize hastane bulamam diye korkuyorsunuz sizin durumunuzda hamile olan başkaları var,kalp hastası var,kanser olan var yani hastanelere ihtiyaç duyabilecek birsürü insan var.İnsanlar bilinçli olursa bu salgını aşarız ama okul tatil edilir edilmez otagara koşarsak duyarlı ve sorumlu davranmazsak başka insanlar bizim yüzümüzden mağdur olur.İnşallah o zamana kadar bu kaos son bulur ve sağlıkla Doğum yaparsınız
Kosmuslar bile. Sirkule olacak ülke. Umarım yayılmaz.
Gecmis olsun. Gercekten burda hep aybi seyi yaziyorm insanlar su bilincte Aman buyukleri etkiliyormua bize Bose olmaz rahatligimi yada Tek vaka rahatligimi blmyrm zaten Suan hepimze yasak Tek vaka olmasa dahi korona hakkinda birsey soylemek hangi ilde oldugunu Hersey yasak. Ve inanin durum riskli bende hamilelik planlyrdm italyada bir Turk doktor konustu normal hastalara hastane bulamadklarini soyledi icim urperdj resmen hastane cokerse Hersey Coker umarm guzelce asariz Dua ediyorm sizde hamilesinz bol dua edinDünden beridir aklımda aynı soru..
Doğum yapacağım Mayıs'ta, o tarihe tablo ağırlaşır ise ben kendime hastane bile bulamam
Yok nisanin sonuna kadar kritik surec. Ondan sonra havalar da isiniyor, zaten su an iyi tedbir alinirsa ilerlemez deDünden beridir aklımda aynı soru..
Mayıs ayında yayılımının azalacağı öngörülüyor bakalım
Uv ışınları temizliyormus virusleri o zamana kadar çok yayilmaz umarım sonrası yaz belki ilaç aşı bulunur.Onumuzdeki kıştan daha çok korkuyorum ben bu evrim geçirecek daha ölümcül olabilir diyen bilim adamları var inşallah öyle olmazHavalar ısınacağı için galiba ama daha baya var
Uv ışınları temizliyormus virusleri o zamana kadar çok yayilmaz umarım sonrası yaz belki ilaç aşı bulunur.Onumuzdeki kıştan daha çok korkuyorum ben bu evrim geçirecek daha ölümcül olabilir diyen bilim adamları var inşallah öyle olmaz
Allah tan devlet adamları bu kafada değil yoksa ortalık hastalıktan kirilirdi boşuna zeki adamlar devlet yöneticisi olmuyorTrafik kazasından kanserden ölen daha çokmuş bu tarz yorumlar yazan kişiler var.İnşallah bu tarz düşünce yapısına sahip kişiler çok değildir ve umarım sonumuz İtalya gibi olmaz.