- 1 Aralık 2011
- 3.385
- 4.468
- 36
Kızlar merhaba. Bazilarinizin bildiği üzere 9 aylık bebeğim Corona oldu. Dün geceyi hastanede geçirdik ve ateşi kontrol altına alındığı için taburcu olduk. Gelin görün ki beklenen oldu ve gece itibariyle bendede belirtiler başladı. Ateşim var,kemiklerim fena ağrıyor,geniz akıntısı da var,bir de halsizlik... Normal şartlarda eşim önümüzdeki 3 gün evde ama kendisinde ileri derece alerjik astım var. Ona bulaşırsa Allah korusun çok ağır gecireceginden korkuyorum. O yüzden bebek de daha bulasiciligini devam ettirdiği için ondan full yardım alamam. Yine maskeyle gelip biraz kucağına vs alıyor ama taktiği maske bile tıkıyor onu,ciğerler biraz problemli malesef. Annelerde de kronik rahatsızlıklar var zaten olmasa bile gelmeleri taraftarı değilim. Hasta olup bir başına kalmış anneler yada Corona olup izole olmak zorunda kalmış ufak bebeği olan anneler bana akıl verin nolur beynim durdu. Ne yapabilirim. Serum taktırmaya gitsem rahatlatır mi beni? Ateş vs neyse de hiç halim yok ve bebeğim çok hareketli