• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cornelia-rixos-voyage

PoLiMeR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
171
0
96
İstanbul
cornelia diamond golf resort, rixos lares ve voyage sorgun hangisini önerirsiniz? herşey dahil sistemiyle en memnun olunan hangisidir sizce? ben hiçbirine gitmedim balayı için düşünüyorum:dance:

biz balayında voyage sorgundaydık bu yazın.diğerlerini bilmiyorum eminim onlar da güzeldir,ama biz voyage sorgundan okadar memnun kaldıkki.rüya gibi bir balayıydı.kesinlikle tavsiye ederim..

biz balayında voyage sorgundaydık bu yazın.diğerlerini bilmiyorum eminim onlar da güzeldir,ama biz voyage sorgundan okadar memnun kaldıkki.rüya gibi bir balayıydı.kesinlikle tavsiye ederim..

bızde voyage sorgun ıstıyoruz ama cook kararsısız.. bazı yorumlarda denızının cok kotu oldugu ve odalarının cok eskı oldugu yazıyor sence nasılacaba canım ? ?

ben tercihimi rixosdan yana kullandım tercihimi canım
balayı dönüşü yazarım size izlenimlerimi :)

bızde voyage sorgun ıstıyoruz ama cook kararsısız.. bazı yorumlarda denızının cok kotu oldugu ve odalarının cok eskı oldugu yazıyor sence nasılacaba canım ? ?

odalar eskimiymiş??? odalar mükemmeldi,biz deniz manzaralı odadaydık bide inanılmaz güzeldi,banyosu,tvsi,yatağı,kanepesi,balkondaki masa takımı hepsi son derece şıktı.ama evet denizi konusunda güzeldi diyemeyecem.çünkü denizi taşlıktı,ama platformun olduğu bölüm daha derin olduğu için orda taş yoktu.zaten biz havuzu tercih ettik,relax ve adult havuzları ağaçların içinde,gürültüden uzak,çok çok güzeldiopuyorumnanaktan

ayyyyy bizde 17 mayısta voyage sorgunda olucaz kısmetseee çok heyecanlandım bak şimdi :)))))))))))

bugün yerimizi ayırttıkzemuszemusyorumlarınız için çok teşekkürler. biz cornelia diamond'a gidiyoruz temmuzda. ya aslında bu 3 otelde iyi oteller kesinlikle memnun olunacak oteller ztn birsürü yer içinde eleyip 3ünü düşündük ama burda karar kıldık. umarım hepimiz çok güzel bi balayı geçiririzopuyorumnanaktan

bizde yazın voyagedaydık fena değil rixosla kıyaslamam gerekirse rixos 1 numara derim ailede otelci çok bizde sık sık gideriz ama cornelia da iyidir ama en kalitelisi rixostu bence neyse yaptırmışsınız allah sindirsin ağız tadıyla yapın balayınızı mutluluklar opuyorumnanaktan

bizde yazın voyagedaydık fena değil rixosla kıyaslamam gerekirse rixos 1 numara derim ailede otelci çok bizde sık sık gideriz ama cornelia da iyidir ama en kalitelisi rixostu bence neyse yaptırmışsınız allah sindirsin ağız tadıyla yapın balayınızı mutluluklar opuyorumnanaktan

rixos'un hangı otelını onerıyorsun pekı bıze?? sanırım voyage'den vazgecıyorum. bilmiyorumkismile

polimer kaç gece ayarladınız ve fiyatını öğrenebilir miyim.biz de voyage sorgun ile cornelia diamond arasında kaldık.ets turdan mı ayarladınız-?

uçak hariç 3100 tl tuttu. ets'de yazıyo ztn fiyatlar aynen onların üzerinden. 7 gecelik bi balayı olucak cnmhihoyyyt

kızlar biz ets turla gittik een son çok memnun kaldık öğlen 12 de boşaltmamız gerekiyodu biz akşam 8 e kadar kaldık rehberlerimiz söyledi rehberleri çok iyi rixosun bütün otellerini tavsiye ederim ama ben antalyada yaşıyorum size sadece şöyle diyim türkiyenin en kaliteli otelleri belekte yani voyage da rixosda belektekiler derim yazın kemerdekinide gösterdi oda on numaraydı yani rixos derim ama başka seçenek derseniz calista de lüxe muhteşem ela quality de süper bunlar hep yeni oteller gidicekseniz kesinlikle yeni otel tercih edin

rixosa işyerinden bir arkadaşım gitmişti ve çook memnun kalmıştı voyage belekte de kalan ve memnun olan ve çook öneren var bence kendimizi çok yormayalım ben de bu 3ünden birini ve açıkcası daha uygun olanında daha uzun süre kalmayı tercih edeceğim çünkü 3ü de süper

cornelia geçen sene yılın en ii oteli seçilmiş...bu sene daha çok patlama bekleniyormuş..ama sanırım 3'de aynı standartta oteller belki rixos daha ii olabilir de...balayı ve gelinliğimi hallettim...çoğu bitti yani..tavsiye ederim çok büyük iş yapmış gibi oluyor insan :))))))))

cornelia geçen sene yılın en ii oteli seçilmiş...bu sene daha çok patlama bekleniyormuş..ama sanırım 3'de aynı standartta oteller belki rixos daha ii olabilir de...balayı ve gelinliğimi hallettim...çoğu bitti yani..tavsiye ederim çok büyük iş yapmış gibi oluyor insan :))))))))

evet yaa düğün için hallettiğim her bir konu sonrası rahatlıyorum. yani o kadar çok detay var ki küçücük bir işi halletmek, çok büyük bir iş yaptırmış gibi hissettiriyoryerimseniben balayı konusunu hallettim cornelia'ya gidiyoruz ama yani çok bile fazla düşünmüşüm diyorum çünkü kafayı çok yormaya gerek yokmuş hemen gidip halledip gelceksin ondan sonra ohh :dance: sizin keyfiniz yerinde olsun balayı adı üstünde her yer güzel olur. annemler balayına mı gitmiş pehh ctesi evlenmişler babam ptesi işe başlamış:1rolleyes:biz çok şanslıyız allahımıza şükür:Saruboceq:

evet polimer haklısın valla aslında çok şanslıyız ama bazen bunu unutup daha fazlasını istiyoruz galiba biz bayanlar:)))))) neyse bakalım umarım balayınız güzel geçer...

biz balayı için oteli ayarladık.voyage belek te karar kıldık..inşallah ağzımızın tadıyla gider geliriz:))erken rezervasyon indirimnden yararlandık..herkese şimdiden iyi ve mutlu balayı diliyorum:)))

bugün yerimizi ayırttıkzemuszemusyorumlarınız için çok teşekkürler. biz cornelia diamond'a gidiyoruz temmuzda. ya aslında bu 3 otelde iyi oteller kesinlikle memnun olunacak oteller ztn birsürü yer içinde eleyip 3ünü düşündük ama burda karar kıldık. umarım hepimiz çok güzel bi balayı geçiririzopuyorumnanaktan

bu otelde aklımd akalmıştı
umarım çok güzel bir balayı geçirirsiniz

Back