Anket Çorlu dan kızlar doktor tavsiyesi

Ceylan359

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
5
1
1
34
Merhaba 11+3 hamileyim corlu dan com iyi ilgili doktor araştırıyorum sizin tavsiyeniz nedir bide normal l doğum mu sezeryanla mi ilk doğum olcak.cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ikili test yaptınız mı haydi sohbete

Merhaba 11+3 hamileyim corlu dan com iyi ilgili doktor araştırıyorum sizin tavsiyeniz nedir bide normal l doğum mu sezeryanla mi ilk doğum olcak.cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ikili test yaptınız mı haydi sohbete

Merhaba,

Ben de 10+2 hamileyim. Reyap'ta Bahar Mert e gidiyorum. Çok guleryuzlu ve ilgili bir doktor. Şimdilik memnunum ve kendisiyle devam etmeye karar verdim. Benim öncelikli tercihim normal doğum olur ama henüz doğum kısmını erken olduğu için konuşmadık. 15 gün sonra yine randevum var cinsiyeti öğrenir miyiz bilmiyorum. Bakalım göreceğiz :)

Merhaba,

Ben de 10+2 hamileyim. Reyap'ta Bahar Mert e gidiyorum. Çok guleryuzlu ve ilgili bir doktor. Şimdilik memnunum ve kendisiyle devam etmeye karar verdim. Benim öncelikli tercihim normal doğum olur ama henüz doğum kısmını erken olduğu için konuşmadık. 15 gün sonra yine randevum var cinsiyeti öğrenir miyiz bilmiyorum. Bakalım göreceğiz :)
Merhaba,

Bilmiyorum bende şimdilik devlet hastanesi Recai Atalay bakıyor ama artık özele gitmek istiyorum Orhan ateşler var vatan hastanesi o bir arkadaşıma 12 haftasında kesin cinsiyet belirtmiş ve doğumu çok rahatmis sezeryanla yaptı aslında normal daha iyi kafam karışık benim de

Bilmiyorum bende şimdilik devlet hastanesi Recai Atalay bakıyor ama artık özele gitmek istiyorum Orhan ateşler var vatan hastanesi o bir arkadaşıma 12 haftasında kesin cinsiyet belirtmiş ve doğumu çok rahatmis sezeryanla yaptı aslında normal daha iyi kafam karışık benim de

Devlet Hastanesi de iyi çorlu'da. ben de kan testlerimi devlet'te Mehmet Haliloğlu'na yaptırdım. O da iyi bir doktordu. Ama her ihtiyacım olduğunda ulaşabileceğim bir doktor istediğim için özelde devam ediyorum ben de. Bahar Hnm o konuda çok iyi. İlk muayenede cep telefonunu verdi ve her zaman arayabilirsin dedi. Orhan Ateşer'i de çok önerdiler ama internetteki bazı olumsuz yorumlardan etkilendim sanırım. Onu tercih etmedim o yüzden. Önyargılı da olabilirim. Hiç gitmedim kendisine. Doğum konusu da aslında son zamanlara geldiğimizde netleşir kafamızda diye düşünüyorum. Ben normal istesem de belki şartlar el vermez bilemeyiz :) Hakkımızda hayırlısı artık. İnşallah sürecimiz olumlu bir şekilde ilerler.

Cinsiyeti öğrenince yaz bende yazicam bakalım kim kaçıncı haftada öğrenmiş günleri iple çekiyorum sanki çok yavaş geçiyor zaman ya bir an önce öğreneyim ufak ufak bisiler alayım çok hevesliyim Allah sağlıcakla kucağımıza almaya nasip etsin amin 😍

Merhaba,

merhaba canim ben de Bahar hanima gidiyorum malesef dusuk yasadim yine hamilelik istiyorum Bahar hanima devam edicem

merhaba canim ben de Bahar hanima gidiyorum malesef dusuk yasadim yine hamilelik istiyorum Bahar hanima devam edicem

Merhaba,

Ben de bir düşük yaşadım bundan önce 7. Haftada. Ama yine oluyor isteyince. Hic merak etme cnm. İnşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsın 😊

Vega aysegul hanima gidiyorum memnunum.

Back
X