Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 11+3 hamileyim corlu dan com iyi ilgili doktor araştırıyorum sizin tavsiyeniz nedir bide normal l doğum mu sezeryanla mi ilk doğum olcak.cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ikili test yaptınız mı haydi sohbete
Merhaba,
Ben de 10+2 hamileyim. Reyap'ta Bahar Mert e gidiyorum. Çok guleryuzlu ve ilgili bir doktor. Şimdilik memnunum ve kendisiyle devam etmeye karar verdim. Benim öncelikli tercihim normal doğum olur ama henüz doğum kısmını erken olduğu için konuşmadık. 15 gün sonra yine randevum var cinsiyeti öğrenir miyiz bilmiyorum. Bakalım göreceğiz :)
Bilmiyorum bende şimdilik devlet hastanesi Recai Atalay bakıyor ama artık özele gitmek istiyorum Orhan ateşler var vatan hastanesi o bir arkadaşıma 12 haftasında kesin cinsiyet belirtmiş ve doğumu çok rahatmis sezeryanla yaptı aslında normal daha iyi kafam karışık benim deMerhaba,
Ben de 10+2 hamileyim. Reyap'ta Bahar Mert e gidiyorum. Çok guleryuzlu ve ilgili bir doktor. Şimdilik memnunum ve kendisiyle devam etmeye karar verdim. Benim öncelikli tercihim normal doğum olur ama henüz doğum kısmını erken olduğu için konuşmadık. 15 gün sonra yine randevum var cinsiyeti öğrenir miyiz bilmiyorum. Bakalım göreceğiz :)
Bilmiyorum bende şimdilik devlet hastanesi Recai Atalay bakıyor ama artık özele gitmek istiyorum Orhan ateşler var vatan hastanesi o bir arkadaşıma 12 haftasında kesin cinsiyet belirtmiş ve doğumu çok rahatmis sezeryanla yaptı aslında normal daha iyi kafam karışık benim de
merhaba canim ben de Bahar hanima gidiyorum malesef dusuk yasadim yine hamilelik istiyorum Bahar hanima devam edicemMerhaba,
merhaba canim ben de Bahar hanima gidiyorum malesef dusuk yasadim yine hamilelik istiyorum Bahar hanima devam edicem
amin canim..Merhaba,
Ben de bir düşük yaşadım bundan önce 7. Haftada. Ama yine oluyor isteyince. Hic merak etme cnm. İnşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsın![]()
Canim merhaba..çok geçmiş olsun. Bahar hanıma gidiyorsun galiba.. Biseyler sorabilir miyim sana?merhaba canim ben de Bahar hanima gidiyorum malesef dusuk yasadim yine hamilelik istiyorum Bahar hanima devam edicem
tabikiCanim merhaba..çok geçmiş olsun. Bahar hanıma gidiyorsun galiba.. Biseyler sorabilir miyim sana?
Özelden yazıyorum canım. Çok sağoltabiki
vega da muyene ucretleri nekadar?Vega aysegul hanima gidiyorum memnunum.