Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam ne biliim hatırlmıorm ki toplam da bi gelişme var mı:):):kedi:
çörek otu yağına başladıktan itibaren bir gelişme yok canım...sadece dediğim gibi bir dolgunluk var
merhaba kızlar :) dr. ömer çoşkun 'un sitesinde okudum çörek otu yağı süt yapımını arttırıyormuş öyle yazıyordu yağın kullanım alanlarında... doğru yoldayız kızlar paylaşayım dedim:lepi:
aaa çok iyiymiş yarın da adaçayı alıcamaklinialirimsmile
şimdi ergenlikte olduğum için göğüs ağrısı bliom ben kaydirigubbakcemilegöbeği eritiyosa NO PROBLEM
ya bi de ben böyle göğüslerimi sıkıyorum yani kaslarımı 2 dk yaptım bugün acaba harekete geçirir mi byümesi için bilemedim ama olsun yapıyorum işte :kedi:
yahu tarçınlı kurabiyeciğim şimdi bnm sırttan gelen bi ağrı böyle göğüslerimde de var bu mudur göğüs ağrısı ki olur mu ki yorum getirir misin ki :kedi:
adaçayının zayıflatıcı etkisi varmış..o yüzden almadım ben..yoksa alıp onu da kullanacaktım delikafadulden
göbeği eritiyosa NO PROBLEM
ya bi de ben böyle göğüslerimi sıkıyorum yani kaslarımı 2 dk yaptım bugün acaba harekete geçirir mi byümesi için bilemedim ama olsun yapıyorum işte :kedi:
yahu tarçınlı kurabiyeciğim şimdi bnm sırttan gelen bi ağrı böyle göğüslerimde de var bu mudur göğüs ağrısı ki olur mu ki yorum getirir misin ki :kedi:
ben göğüs altımı hiç ölçmemiştim demin ölçtüm kaydirigubbakcemile3
73 geldi göğüs ölçüm hlaaa 83 offff bilmiyorumkismile
ya ben bugün şerbetçi otu aldım, ada çayı aldım... göğüslerimi büyültmek için bunlarla napsam bilmiorm... çörekotu yağını kullanıorm ztn o yüzden şerbetçiotunu bi daha göğüslerime sürmek istemiorm açıkçası... ikisini kaynatsam çay olarak içsem etkisi olur heralde??
ama bak 70 zaten göğüs altı ölçünle ilgili. önemli olan cup. ve senin B cup olman lazım. sen istersen 90 yap göğüsleri gene 70 giyeceksin. ama DD cup olacak o zaman. tabi ben bizdeki çizelgeye göre konuşuyorum. ben pek anlamam sütyen işinden. benim de göğüs altı 70 cm. fark şu anda 11 cm. alt sınırda olduğu için 70 yada 75 olur herhalde bana B cup olması lazım ama ne bileyim bana da olmaz gibi geliyor. öff gidip bir yerde denesem mi acaba. müşteri ayağına yatıp kaydirigubbakcemile3 bende de hiç sütyen yok ki yaa. süytyenlerim var ama spor sütyenler ince süngerli ve cup'lı gibi değil değişik bir şey tarif edemem şimdi. yurt dışından almıştım. bazen onları takıyorum. büyük göstermiyor.
bir bardak suya ikisindende birer tutam birer tutam koy, 2 dakika kadar kaynatıp içebilirsin canım