Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
68... ben yemiorm valla sadece poaçayla
enemmm ben kendimi küçük sanıyodummm sen kaç kilosunn ??:uhm:
evet 68 baya az,maşallah,78 iyi görünüyodur o yüzden, benim alt 73 üst 81. cidden ben de zayıfım ona rağmen 73.sen çok mu zayıfsın? boy-kilo kaç? benim boy 1.64 kilo 49
canım senin göğüs altı kaç peki? ben de az önce aldım çörek otu yağını. kızlar çörek otunun kendisini yiyen var mı bu arada göğüs büyütmek için, nasıl olur sizce? aktar yağını içebilirsin de dedi, ama ben içemem heralde, ıyyy!
enemmm ben kendimi küçük sanıyodummm sen kaç kilosunn ??:uhm:
48 yok ya 10 cm den bişe olmuo avucumu doldurmuolar:gitme:
göğüsler hariç ben de iyiyim,tek tesellim o zaten. bi de göğüs olmayınca karın varmış gibi duruyo, azıcık çıksa hemen belli oluyo, meme büyük olunca karın falan da göze batmıyor.
benm ki nie olmuyo yha
mafoldumben
sen de çok hoş duruodur
1 senedn beri bu konu için uğraşıyorum hergün nerdeyse ağlıyorum diğer arkadşlarımın ki ne güzell var nie benm yok olmuyo..... napicamı şaştm ne zamna kadar böle devam edecek canıma tak etti artık...bende dekolte giymek istiyorum istedğim şeyleri giyemiyorum martta 18 olcam ama yok büyümüyolar doldurmuyo 70 lik sütyeni napabilirim......gerçekten bana yardım edin senağlama