- 17 Aralık 2009
- 1.512
- 6
canım her başlıkta karşılaşıyoruz seninle:) hangii marka aldın? ben de başlim bari.çok kokuyo mu ki tatlım malum aile olduğu için ulu orta yapamıyorum da
ben de başlıycaktım çörek otu yağına ama doktora gitmeyi bekliyordum göğsümde bir kitle tespit etmiştim ve iyi huylu tümor olduğu ortaya çıktı 2 cm yi geçtiği için de büyük ihtimal alıncak gerçi basit bir operasyon ama ben de büyüsün diye uğraşrken birden böyle birşey çıktı yani kızlar çok takmayın kafaya gerçekten yerimseniben
kızlar ben şerbetçi otu karışımını yanlış hatırlamıyorsam 5 gün kadar kullandım önce sonra bir hafta kadar ara verdim sonra tekrar başladığımda 7. günde başladı o şiddetli sızlama. bana kalırsa diğer tüm yöntemler için de 2 gün yanıt almak için çoook erken. 2. günde hala ağrı yok büyüme yok diyenler biraz acele ediyorlar bence. sabırlı olun. hem bunca zamandır burdaki forumları takip ediyorum ben. her yöntemde kimisine bir kaç günde yaramaya başladı kimisinin bir haftadan sonra etki etti. bazıları 10 gün dedi. bazılarına hiç etkisi olmadı. ama ben daha 2. yapıyorum neden hala büyümüyorlar demek çok komik cidden. sihirli değnek değil ya bunlar. dokununca hemen kocaman olsun göğüsler. ben küçün 2. kutusunu bitirdim 3.ye başladım. 5 cm büyüdü şimdiye kadar. kaç ay olduğunu bilemiyorum ama en az 3 ay vardır diye tahmin ediyorum. bayağı bir küç var çünkü 1 kutuda. hele de kalıcı olması için istediğiniz ölçüyü elde ettikten sonra da devam etmelisiniz. bence gelin "ben 1 senemi ortaya koyuyorum, bu metotlardan birini ya da bir kaçını bir sene boyunca yapacağım deyin". eğer 1 sene sonunda hala bir sonuç elde etmemişseniz- ki bence bu çok küçük bir ihtimal hele de yaşınız küçükse- o zaman şansınıza küsün (sonuç alamdım diyen de oldu tabi ama alanlara oranla hayli az ve onların ne derece istikrarlı uygulama yaptıklarını bilmiyoruz). Alamaycak olsanız bile bence denemeye değer. Ama denemeden karamsar olmayın. Gavurlarda bir laf vardır: "No pain no gain". O yüzden önce emek vereceğiz sonra meyvelerini toplayacağız.
benim çörek otu yağını kullandığım daha ilk gün ağrı oldu...bugün 3.gün ama hiç ağrı yok geçti..bu daha enteresan yani :bbo:
ama içten bir dolgunluk hissediyorum gözle görülür bir değişim yok henüz..
Acaba sabah ve akşam olmak üzere 2 defa yapsak nolur ?
bende 2 kere sürmeye başladım dün gce başladım bugün sbh ve gece sürdüm... bir de buz masajı yaptım.. şuan ağrıyo ama şöyle bi ağrı böyle boğazım tıkandı gibi garip bişe sağda yok solda var.. ztn sol göğsüm büyük diğerinden öff o büyümesinacaba sadece sağa sürsem yarın olur mu ki:)
burası yeri değil ama ben şerbetçi otunu 1 ay düzenli olarak yaptım+adaçayı. ama hiç bir etkisini görmedim, şerbetçinin faydalı olduğunu biliyorum o nedenle melek otu ve çemenle karıştırıp içmeyi düşünüyorum.suna dumankaya'nın formülü. 3'ü de çok etkili deniyor çünkü. tabi bir taraftan da çörekotu yağı.bakalım... ama breast success sipariş ettim, hepsi fazla mı olur?
bende 2 kere sürmeye başladım dün gce başladım bugün sbh ve gece sürdüm... bir de buz masajı yaptım.. şuan ağrıyo ama şöyle bi ağrı böyle boğazım tıkandı gibi garip bişe sağda yok solda var.. ztn sol göğsüm büyük diğerinden öff o büyümesinacaba sadece sağa sürsem yarın olur mu ki:)