• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çörekotu tarçın bal kürü uygulayanlar, yardımmm!!!!

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
iyi akşamlar arkadaşlar adetimin 2. günü bu küre başladım bugün 9. gün oldu adetim hala bitmedi acaba kürün etkisinden midir? böyle bir şey yaşayan oldu mu?

yapanlar cevap verin nolurr 2 gün daha yapmam lazım devam edeyimmi etmeyeyimmi kararsız kaldım çörek otu ve tarçın adet söktürücü olarak da kullanılıyormuş galiba

iyi akşamlar arkadaşlar adetimin 2. günü bu küre başladım bugün 9. gün oldu adetim hala bitmedi acaba kürün etkisinden midir? böyle bir şey yaşayan oldu mu?
canimm bende yaptim bi sorun yasamadim bugun 5. gunum adetim bitmek uzere:)

ben 4 gün kullandım ve sanırım bende çok fena yan etkisi oldu. ben bu karışıma bağladım yani. böyle içim yanıyo içim kavruluyo gibi ateş basıyo daral geliyo ama soğuğum aynı zamanda. bir de biraz başım ağrıdı kullandığım 3 gün en son gün de sabah bi karın ağrısıyla uyandım wcde mahvoldum. tüm bunları bu karışıma bağladım. ben çörek otunu hazır çekilmiş aldım aktardan. ancak sonradan okudum ki hazır çekilmişler havayla temas ettiği için toksik madde üretiyormuş almamak o anda çektirmek gerekiyormuş. ben buna bağladım...

ben 4 gün kullandım ve sanırım bende çok fena yan etkisi oldu. ben bu karışıma bağladım yani. böyle içim yanıyo içim kavruluyo gibi ateş basıyo daral geliyo ama soğuğum aynı zamanda. bir de biraz başım ağrıdı kullandığım 3 gün en son gün de sabah bi karın ağrısıyla uyandım wcde mahvoldum. tüm bunları bu karışıma bağladım. ben çörek otunu hazır çekilmiş aldım aktardan. ancak sonradan okudum ki hazır çekilmişler havayla temas ettiği için toksik madde üretiyormuş almamak o anda çektirmek gerekiyormuş. ben buna bağladım...
herkeste aynı etkiyi yapmıyor demekki.. bilinçli kullanmak lazım aslında burda okuyunca bende atladım hemen başladım benim çörek otu taze çekilmişti ama biraz nette araştırdım tarçın kan pıhtılaşmasını önlüyormuş adet söktürüyormuş çörekotu da aynı şekilde bana yaramadı sanırım.. devam etmemeyi düşünüyorum inşallah şu an kadar yediğim işe yarar

Back