Çörekotu bal tarçın hakkında bilgisi olanlar ?

Çörekotu bal tarçın hamile kalanlar varmı? Yararını ve zararını görenler ?

• Hamile kaldım

OY: 4 66,7%
  • Hamile kalamadım

OY: 2 33,3%
  • Kist yaptı

OY: 0 0,0%
  • Zararını gördüm

• Yarar gördüm

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle bende bekarken adet düzensizliği vardı cocuk düşünmeden önce gittim artık evliyim muayene olayım diye cocuk düşünüyorum dedim tahlillerim hersey tertemiz çıktı iki ay kalamadım sonra adetim bozuldu tekrar gittim değelerim altüst olmuş sanırım o sıralarda çok stres yaşadım insanlar takma diyor ama istediğin bişeyi bekliyorsun nasıl takmıcaksın ki şimdide tüm değerlerim kötüleşti 4tane ilaç kullanıyorım inşalah tez zamanda allahım versin isteyenlere

Amin inşaallah. Üç hamileliğimde hiç beklemediğim anlarda olmuş maalesef ikisi gitti ama nasip . Bu arada ben bide 39 yaşındayım treni kaçırmadan inşaallah olur .

Yinede bir evladınız var onada allah uzun ömürler versin inşallah gönlünüzden geçenler olur
Hiç farketmiyormuş biliyormusun bende eskiden öyle derdim ikinci çocuk için uğraşanlara ama işte öyle olmuyor hiç yokmuş gibi isteniyor hele birde geç kalmışsan . İnşaallah hayırlısıyla tüm isteyenler tadarlar bu duyguyu . Müthiş bişey

Merhaba ben hamile kaldığım zaman burda yazacağım demiştim ama malesef yeni fırsatım oldu. Ben 4 yıl önce rahim filmi sonrası hamile kalmıştım ama malesef düşükle sonuçlandı. 3 ay sonra bal tarçın çörek otu kürünü yaptım ve kızım şuan 3,5 yaşında ben faydası olduğunu düşünüyorum. Önce soğan kürü ardından da bal tarçın çörek otu kürünü uyguladım oldu. Umarım en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip olur.

Ben bu ay yaptım. Dün bitti 10 günlük kür. Ayrıca Civan perçemi, hayır ve aslan pençesi çayı içiyorum adetin 1. Gününden beri (15 gün olacak)
Oğluma böyle hamile kalmıştım inşallah bu ayda kalırım

Sonuçlandı mı acaba

Ovulasyon yaptım bi süre. Yumurta oluşmadı. Sonra testi bıraktım. Bat bugün.
Ama sanırım geçen c.tesi ovulasyon oldu.
Oda şüphem doğruysa tabi.
Eğer oysa diye 1 hafta bekleyip öyle test yapıcam

Ovulasyon yaptım bi süre. Yumurta oluşmadı. Sonra testi bıraktım. Bat bugün.
Ama sanırım geçen c.tesi ovulasyon oldu.
Oda şüphem doğruysa tabi.
Eğer oysa diye 1 hafta bekleyip öyle test yapıcam
İnşallah hayırlı haberler alırsınız ,hangi marka ovulasyon testi kullandınız acaba ,memnun kaldınız mı?

Merhaba kizlar, ben bu ay bal, tarcin, corek otu kuru yaptim erken yumurtladim. Fakat adetim gecikti test yaptim negatif sonucu ama kur adet gecikmesine neden olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…