• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çörekotu bal tarçın hakkında bilgisi olanlar ?

Çörekotu bal tarçın hamile kalanlar varmı? Yararını ve zararını görenler ?

• Hamile kaldım

OY: 4 66,7%
  • Hamile kalamadım

OY: 2 33,3%
  • Kist yaptı

OY: 0 0,0%
  • Zararını gördüm

• Yarar gördüm

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

Birkadinsorusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
64
81
3
Selam
Çörek otu bal tarçın kürünü kullananlar sonuç alanlar bilgi verebilirmi ?
Hormon bozukluğu olan kişiler kullanbiliyormu
Prolaktin yükseliği olan pkosu olan ?

Selam
Çörek otu bal tarçın kürünü kullananlar sonuç alanlar bilgi verebilirmi ?
Hormon bozukluğu olan kişiler kullanbiliyormu
Prolaktin yükseliği olan pkosu olan ?
Bende bu ay kullanıyorum Allah’ın izniyle hayırlı bir şekilde sonuçlanır umarım. Epeydir araştırıyorum genelde prolu olanlar kullanıyorlarmış zaten inşaallah sende faydasını görürsün . Ne zamandır çocuk istiyorsunuz

Bende pco vardı kullandım geçen ay dongum 20 gün olmuştu erken gelişti yumurta çok erken yumurtlama olmustu yani bu ay hiç bişey yapmadım hamileyim çok şükür bilemiyorum bı ay ilaç tedavisi gördüm bi ay da bu kürü yaptım vesile olmuştur belki de bilemiyorum etkisi devam ediyordur

Bende bu ay kullanıyorum Allah’ın izniyle hayırlı bir şekilde sonuçlanır umarım. Epeydir araştırıyorum genelde prolu olanlar kullanıyorlarmış zaten inşaallah sende faydasını görürsün . Ne zamandır çocuk istiyorsunuz
8 aydır ama 6 aydır hormon değerlerim bozuk malesef ki

Bende pco vardı kullandım geçen ay dongum 20 gün olmuştu erken gelişti yumurta çok erken yumurtlama olmustu yani bu ay hiç bişey yapmadım hamileyim çok şükür bilemiyorum bı ay ilaç tedavisi gördüm bi ay da bu kürü yaptım vesile olmuştur belki de bilemiyorum etkisi devam ediyordur
Ne ilacı kullanmıştınız birde kürü nasıl yaptınız bende hormonlarım için ilaç kullanıyorum kürü yapsammı diyorum

Ne ilacı kullanmıştınız birde kürü nasıl yaptınız bende hormonlarım için ilaç kullanıyorum kürü yapsammı diyorum
Klomen+çatlatma iğnesi kullandım canım yumurta geliştirici biri biri de catlatıyor..
Kürü adetin ikinci günü başladım 8 gününe kadar yedim adetin sekinci günü ovulasyon testi pik yaptı benim bıraktım çatlamayi gördüm ama erken adet oldum tabi haliyle bende yumurtlama tembelliği rezerv azlığı polikistik kilo problemi prolaktin yüksekliği çıkmıştı tedavi olduğum ay

Klomen+çatlatma iğnesi kullandım canım yumurta geliştirici biri biri de catlatıyor..
Kürü adetin ikinci günü başladım 8 gününe kadar yedim adetin sekinci günü ovulasyon testi pik yaptı benim bıraktım çatlamayi gördüm ama erken adet oldum tabi haliyle bende yumurtlama tembelliği rezerv azlığı polikistik kilo problemi prolaktin yüksekliği çıkmıştı tedavi olduğum ay
Bendede prolaktin sorunu var sanırım çok stresliyim sürekli yükseliyor cocuk düşünmeden önce hiç böyle bozuk değildi değerlerim şimdi dostinex kullanmaya başladım tshniçin euhtryx kullanıyorım pko içinde glifor verdi doktor bunların yanında birde kürü yapmalımıyım

Bendede prolaktin sorunu var sanırım çok stresliyim sürekli yükseliyor cocuk düşünmeden önce hiç böyle bozuk değildi değerlerim şimdi dostinex kullanmaya başladım tshniçin euhtryx kullanıyorım pko içinde glifor verdi doktor bunların yanında birde kürü yapmalımıyım
Kür yumurtlamaya destek bildiğim kadarıyla geliştirmek için uygulayabilirsin bence

Kimi insan kiste çeviriyor demiş zaten bozuk dahada bozarmıyım ama anne olmak içinde sabırsızım ☹ Sizinde hayırlısı olsun bebeğiniz
Ovu testiyle takip etmiştim ben koyu gördüğüm anda bıraktım canım hızlı gelişmişti küre göre 12.Güne kadar devam edin yazıyo normalde takip etmeyip yesem belki benim de çok büyüyup çatlamaz kiste çevirdi gözümü karartmistım ben

Ovu testiyle takip etmiştim ben koyu gördüğüm anda bıraktım canım hızlı gelişmişti küre göre 12.Güne kadar devam edin yazıyo normalde takip etmeyip yesem belki benim de çok büyüyup çatlamaz kiste çevirdi gözümü karartmistım ben
Ne kadar süre denediniz hamilelik için inşallah banada nasip olur

Ne kadar süre denediniz hamilelik için inşallah banada nasip olur
Bı buçuk senedir olmuyordu canım bı kızım var benim normal yolla olmuştu o da bu sefer biraz süreç uzadı hayırlısı şimdiymis Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah cnm demin ki mesajda unuttum yazmayı bu arada teşekkür ederim amin insAllah🤲🤗

Bı buçuk senedir olmuyordu canım bı kızım var benim normal yolla olmuştu o da bu sefer biraz süreç uzadı hayırlısı şimdiymis Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah cnm demin ki mesajda unuttum yazmayı bu arada teşekkür ederim amin insAllah🤲🤗
Amin canım allah ikisinide sizlere bağışlasın hamiş olduğun için tüm bebek isteyenlere dua et😊😊🙏🏻🙏🏻

Ben bir aslanpencesi denedim önerdiler işe yaramadı yani hamile kalmadım o ay adetim çok pıhtılı geldi doktora gittim dahada yükselmiş değerim
Olmayınca olmuyor işte . Benim bir oğlum var sekiz yaşında sonrasındaysa bir düşük bir kürtaj Nisa’n ayında oldum en son kürtajı o zaman beride olmuyor . Üç yılda anca kalabilmiştim oda kürtajla sonuçlandı . Doktorlara göre hiç bir sorunumuz yok sanırım fazla kafaya takıyorum stres etkiliyor . Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Back
X