Masaji corekotuyla cok zevkle yapiyordum ama bisey degismeyince umidim.kirildi bi.hayit iciyorum birde bugun telkinli ses melodisini indircem onu dinlemeyi dusunuyorum tabi gunde 6 saat basarirsam sen hayiti devam kullan birakma belkidaha azcik buyur
Cok guzel buyutmussun nadya,helal olsun gercekten.INSALLAH darisi burdaki arkadaslarin hepimizin basina.bide ben bi seyi sorcaktim nadya senin goguslerin buyumeye basladiginda acidimi yani agri falan oldumu?yoksa acimadan buyumesi mumkunmu bunu merak ediyorm.
çook hafif agrıdı okadar
regl donemindeki agrilar gibi diyil demek.o zaman cok iyi.cunki bazi arkadaslar niye acimiyo buyumuyo mu diye endise ediyolardi.bunyeler farkli tabiiki.
Bende basladım bugun gelısmelerı yazıcam kızlar :)
büyür büyür m.etme :)
zeycan şerbetçiotu aldın, hayıt kullandın gelişmeler nedir sendeki ? nerelere kaybolduun
kazlar ben 3 gün oldu kullanıyorum saat 4 buçukta sürüyorum bide 10 buçukta ilk günü sürdüm gndüz birşy olmadı ama akşam sürdüm yanma oldu bqn 3.günüm bi ağrı biraz sertlik var acaba bu büyüme mi
evet canim ne mutlu sana bende 4 gece 15 dakka masaj yaparak bol bol sürdüm cörek otu yagini hic bi faydasini görmedimmsende etki etmesi ne güzel hemde ilk uygulamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?