Adet oldunuz mu
Benim yumurta rezervim azalmış. Fsh da 36 oldu. Yani artık menapoz belirtilerim yeni yeni başladı. Doktor ilaç verdi her gün içiyorum. Progesteron ve östrojen içeriyormuş ve gebeliğede engel olmaz dedi. Ben bebeğimde olsun istiyorum ama anca tüp bebekle olur diyorlar. Adet olamadığım için kasıklarım sürekli adet sancısı çeker gibi acıyor. Karnımın alt tarafında da aynen dediğiniz gibi şişkinlik beni rahatsız ediyor. İlaçla adet olmakta hoşuma gitmiyor ama çaresizim işte doktorun dediğini yapıyorum. Çörek otuda her derde deva. Yumurtayı geliştirip belki çatlamasını sağlar ve adet olurum. Testere dişli aslan pençeside içicem. O da hormon dengeleyici bir çayBnde adet olamama gibi sorunlar yaşadım. Adet olamamak çok kötü bişey bilirim. Şişliği , sinirliliği vs. durumlar çok sinir bozucu. Bnde denedim adet söktürücü bitkisel şeyleri ama bi yere kadar. Soğan suyu içtim, çivanperçemi içtim, balın içine çörek otu katıp kaşıkladım. Ama 1-2 ay düZenli getiriyo sonra yine başa dönmüştüm. Adet oldururken bazı hormonların dengesini bozabiliyo aman dikkat. Bnce dr a gidin adet olamama sebebini öğrenin.
Benim yumurta rezervim azalmış. Fsh da 36 oldu. Yani artık menapoz belirtilerim yeni yeni başladı. Doktor ilaç verdi her gün içiyorum. Progesteron ve östrojen içeriyormuş ve gebeliğede engel olmaz dedi. Ben bebeğimde olsun istiyorum ama anca tüp bebekle olur diyorlar. Adet olamadığım için kasıklarım sürekli adet sancısı çeker gibi acıyor. Karnımın alt tarafında da aynen dediğiniz gibi şişkinlik beni rahatsız ediyor. İlaçla adet olmakta hoşuma gitmiyor ama çaresizim işte doktorun dediğini yapıyorum. Çörek otuda her derde deva. Yumurtayı geliştirip belki çatlamasını sağlar ve adet olurum. Testere dişli aslan pençeside içicem. O da hormon dengeleyici bir çay