Sivilceli Ciltler Çörek otu yağı ile sivilcelerime elveda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

astemerya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
30
1
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum.22 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri sivilcelere sahiptim kullanmadığım ilaç kalmadı..Gazetede tesadüfen okudum çörek otunun faydalarını ve internetten araştırdım çörek otu tohumu olarak yendiğinde de binbir derde deva.Her sabah aç karna 1 çay kağışı çörek otu yağı alıyorum ayrıca,akşam yatmadan önce temiz cilde masaj yaparak sürüyorum.Herkes değişikliği fark etti hangi kremi kullandığımı soruyolar.Hem içten hem dıştan tedavi kesin çözüm

guzel haber bende 15 yasimdan beri bu sorunla ugrasiyorum. aslinda oyle iltihabli sivilcelerim yok Allaha sukur ama yuzum puruzsuz degil malesef((( kucuk kucuk sivilce bile diyemicam da biseyler var iste. ins ise yarar yaa

Bir de portakal sivilceleri azdırıyor.Önceden çok fazla yerdim yüzüm pürüzsüzken birden sivilcelenmişti.İnternetten araştırdım ve doğru çıktı gerçekten bilmeyenleri uyarmak isterim.Çörek otu yağı toksinleri atıyor ve karaciğeri içten temizliyor yüzüme parlaklık geldi 1 hafta içinde:)))

portakali bende duydum gecen))) acaba bendeki alerjik bisey olabilirmi?? cunku oyle iltihabli sivilcem yok. cikolatalari falan azalttim. neredeyse hic tatli yemiyorum artik. bide mandalina ve portakal da yemiyorum. corekotunu denemek lazim, ins ise yarar

Bir sürü sebep olabilir hormonel,alerjik,kullandığımız kozmetikler,yiyip içtiklerimiz hep etkiliyor.Cildi temiz tutmak önemli bol su içmenin de faydası var.Çörek otu yağının ben çok faydasını gördüm inş sizlere de şifa olur...

insaallah ise yarar)) bilgilerin icin tesekkur ederim

cnm senin adına sevindim inş bizdede işe yarar.çörek otu yağı dediğin şu küçük şişelerde olanlardanmı?

evet cnm küçük şişede olanlardan mecitefendi benim kullandığımın markası.Yüzünüz kuruysa eğer bu yağı sürdükten sonra nemlendirici kullanın çünkü benim cildim yağlı olduğu halde gerginleşti:))bir de yağı günde 1 çay kaşığı ölçüsünü aşmayın her şeyin dozu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…