Gebeliğe Hazırlık Çörek otu bal tarçın kürü ile hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tarifte yazılana göre hazrladm o yüzden hepsini birden hazrlams oldum. Bende yumurta sorunum yok hiç bi problem yok ama eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunumuz var var biraz. Ama eğer kistr dönüştryosa ben 5 gün felan kullanym yeter. Aynen dediginiz gibi beslenyrz zaten eşimin 8 aydr kullandığı evicap ace selenyum artmed ilaçları var buna ek olarak keçiboynuzu kürü de yaptk 3 ay boyunca. Pekmezi 1 yıldır içiyor zaten. Hep doğal beslenyrz türk kahvesi az önce içtik her akşam iceriz. Takdir Allah'tan yapacak bişey kalmyo bazen😔
Keçi boynuzunu cig elinde tuketsin benim esim oyle yerdi

herkese merhaba kızlar, eşimle 1 yıldır çocuk deniyoruz en son neden olmuyor diye muayeneye gittik. benim testlerimde herhangi bir sorun çıkmadı ancak eşimin spermlerinde hız düşüklüğü ve morfolojik sıkıntı çıktığı belirlendi. gebe kalmaya engel değil ancak geciktirebilir dedi doktor. 6 ay daha deneyin olmazsa aşılama yapalım dedi. ben de şimdi doğal yollardan kürleri deniyorum bu ay bal çörek otu tarçın yaptık, bir de keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. bu kürlerle olumlu sonuçlar alanlar var mı?

herkese merhaba kızlar, eşimle 1 yıldır çocuk deniyoruz en son neden olmuyor diye muayeneye gittik. benim testlerimde herhangi bir sorun çıkmadı ancak eşimin spermlerinde hız düşüklüğü ve morfolojik sıkıntı çıktığı belirlendi. gebe kalmaya engel değil ancak geciktirebilir dedi doktor. 6 ay daha deneyin olmazsa aşılama yapalım dedi. ben de şimdi doğal yollardan kürleri deniyorum bu ay bal çörek otu tarçın yaptık, bir de keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. bu kürlerle olumlu sonuçlar alanlar var mı?
Wala ben hepsini de yaptm malesef sonuç alamadm bizm morfoloji sıfır tek sıkıntımz bu ama hiç sonuç alamyrz

Evet birinci ay 27 çekti adetim normalde 30 çekerdi. Kimyasal olan 2. Ay 39 çekti iki kere yumurtladığım için. 3 ay da erken yumurtladım . Ben şahsen çok memnundum.yumurtayı kaliteleştirdiği için Piklerimi kıpkırmızı yakalıyordum. Dikkatli kullanınca bence bir sıkıntı olmaz. Çatlamayacak diye korkun varsa bol bol havuç yersiniz.
Merhaba arkadaşım bem birşey sormak istiyorum, yumurtanın döllenebilmesi için 19 mm olması gerekiyormuş tabi doktor kontrolü dışında bnu anlamamkz imkansız ama ben ovulasyon testinde hep pik görüyorum ertesi günde çatlıor, yumurta 19 mm küçük olsada pik olurmu ovulasyonda?

Merhaba arkadaşım bem birşey sormak istiyorum, yumurtanın döllenebilmesi için 19 mm olması gerekiyormuş tabi doktor kontrolü dışında bnu anlamamkz imkansız ama ben ovulasyon testinde hep pik görüyorum ertesi günde çatlıor, yumurta 19 mm küçük olsada pik olurmu ovulasyonda?
Merhabalar canım. Bu konu hakkında bir bilgim yok. Seni yanlış yönlendirmek istemem. 😕 ama olgunlaşmadan yumurta çatlamaz herhalde. İlişkiye girmek için Yumurtanın çatlamasını bekleme önceden içeride spermlerin hazır olması lazım. Sen baktın ki iki renkte eşit olmaya başlıyor o zamanlarda yap. Allah yardımcın olsun.

Merhabalar canım. Bu konu hakkında bir bilgim yok. Seni yanlış yönlendirmek istemem. 😕 ama olgunlaşmadan yumurta çatlamaz herhalde. İlişkiye girmek için Yumurtanın çatlamasını bekleme önceden içeride spermlerin hazır olması lazım. Sen baktın ki iki renkte eşit olmaya başlıyor o zamanlarda yap. Allah yardımcın olsun.
Öyle yapacam ama doktora her ay gidip gelmek yumurta takibi yapmak aşırı zor birde çalışan için, acaba pik olunca yumurta iyi büyümüş demek mi die merak etmiştim ama çözemiyorum bunu :KK70:

Evet canım kullanıyorum, ondan kafam karıştı zaten :)
Ben yumurtanın gelişmesi için çörekti tarçın bal karışımıda kullanıyordum çokta memnundum yumurta geliştirmek için birebir bi kür. Ama tabi bende yaradı başkasında yaramayabilir. Dikkatli kullanman lazım bazılarında çok büyütüp kiste çevirtiyormuş sen bunu bi araştır. Ben o kadar çok şey denedim bi soğan kürünü birde bu karışımın faydasını gördüm

X