Gebeliğe Hazırlık Çörek otu bal tarçın kürü ile hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
Mrb arkdslar bugün adetimn 2. Günü çörek otu bal tarçın kürüne başladm. Toz çörek otu bulamadm o yüzden yerken ağzımda çiğneyip öyle yutuyorum doğru mu yapyrm acaba bu kürü uygulayp hamile kalan var mı varsa kaçıncı ayında hamile kaldı. Tecrübelerinizi paylasrsanz sevnrm

Ben de bu kürü kullandıktan sonraki ay hamile kaldım ancak yumurta büyütmeye yaradığı için, zaten kaliteli yumurtanız oluşuyorsa, kiste sebep olabilir...
Her gün taze hazırlayıp tüketmek daha iyi olur. Çörek otu tohumunun çiğneyerek yenmesinde de bir sakınca yoktur, aynen devam edin.

Ek olarak eşiniz ve siz sağlıklı beslenmeye dikkat edin. Gazlı içecek tüketmeyin, paket gıdaları en aza indirgeyin.
Kuruyemiş tüketin, eşiniz de Türk kahvesi içsin bol bol...
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

Bende bi deneyeyim dedim benmde pek umudum yok çünkü benm yumurtalar gayet iyi eşimde morfoloji sorunumuz var. Umarm tez zamanda beğenize kavuşursunuz🙏
Ben böyle kürler yapınca o ay cok sancım agrım oluyor nedense.
Hersey normal gorunuyor ztn muayende oyızden artık denemıyorum bişe

Ben de bu kürü kullandıktan sonraki ay hamile kaldım ancak yumurta büyütmeye yaradığı için, zaten kaliteli yumurtanız oluşuyorsa, kiste sebep olabilir...
Her gün taze hazırlayıp tüketmek daha iyi olur. Çörek otu tohumunun çiğneyerek yenmesinde de bir sakınca yoktur, aynen devam edin.

Ek olarak eşiniz ve siz sağlıklı beslenmeye dikkat edin. Gazlı içecek tüketmeyin, paket gıdaları en aza indirgeyin.
Ben tarifte yazılana göre hazrladm o yüzden hepsini birden hazrlams oldum. Bende yumurta sorunum yok hiç bi problem yok ama eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunumuz var var biraz. Ama eğer kistr dönüştryosa ben 5 gün felan kullanym yeter. Aynen dediginiz gibi beslenyrz zaten eşimin 8 aydr kullandığı evicap ace selenyum artmed ilaçları var buna ek olarak keçiboynuzu kürü de yaptk 3 ay boyunca. Pekmezi 1 yıldır içiyor zaten. Hep doğal beslenyrz türk kahvesi az önce içtik her akşam iceriz. Takdir Allah'tan yapacak bişey kalmyo bazen😔

Ben böyle kürler yapınca o ay cok sancım agrım oluyor nedense.
Hersey normal gorunuyor ztn muayende oyızden artık denemıyorum bişe
Evet denememek lazm öyle herşeyi ama ben zaten gelecek ay tüp bebeğe başlicam o yüzden bi ön hazrlk olsun istedim

Doğal şeylerı denemenın bı zararı olmaz dıye dusunuyorum bal tarcın cörekotu en faydalı şeyler saglık ıcınde 😊
Tabiki zararı olmaz hele çörek otu her derde deva😊 ben zaten bişey beklemeden yapyrm bu kürü öylesine yani bi beklentm yok tabiki 😏

Kızlar ben bal tarçın çörek otu kürü yaptım şuan çocuk düşüncem yok ben belki kistlerden kurtulurum diye yaptım öyle çok fazla denemede yapmıyorum ama belki yumurta kalitesi arttırır ilerde çocuk düşünürsem iyi olur

Merhaba, ovulasyon ve progesterona göre benim yumurta çatlıyor acaba bu kürü denemesem mi? 🤔

Kızlar ben bal tarçın çörek otu kürü yaptım şuan çocuk düşüncem yok ben belki kistlerden kurtulurum diye yaptım öyle çok fazla denemede yapmıyorum ama belki yumurta kalitesi arttırır ilerde çocuk düşünürsem iyi olur
kistlerden kurtulmak icin bu kur uygun mu bilemedim sogan kuru yapiyorlar genelde

Benimde yumurtlamada sorunum yoktu ama ben yinede dikkatli bir şekilde 3 ay kullandım 2. ayında kimyasal 3. Ayında gebelik oldu. Tabi övülasyon testinin de katkısı çok fazlaydı.
Peki diğer aylara göre yumurtlama dönemlerinde farklılık hissettin mi, reglin erken geldi mi? Çok kararsız kaldım ya yumurtlama oluyor bi de vücudu afallatmayayim sonra 😥😐

Peki diğer aylara göre yumurtlama dönemlerinde farklılık hissettin mi, reglin erken geldi mi? Çok kararsız kaldım ya yumurtlama oluyor bi de vücudu afallatmayayim sonra 😥😐
Evet birinci ay 27 çekti adetim normalde 30 çekerdi. Kimyasal olan 2. Ay 39 çekti iki kere yumurtladığım için. 3 ay da erken yumurtladım . Ben şahsen çok memnundum.yumurtayı kaliteleştirdiği için Piklerimi kıpkırmızı yakalıyordum. Dikkatli kullanınca bence bir sıkıntı olmaz. Çatlamayacak diye korkun varsa bol bol havuç yersiniz.

Evet birinci ay 27 çekti adetim normalde 30 çekerdi. Kimyasal olan 2. Ay 39 çekti iki kere yumurtladığım için. 3 ay da erken yumurtladım . Ben şahsen çok memnundum.yumurtayı kaliteleştirdiği için Piklerimi kıpkırmızı yakalıyordum. Dikkatli kullanınca bence bir sıkıntı olmaz. Çatlamayacak diye korkun varsa bol bol havuç yersiniz.
Evet ondan korkuyorum 😐

Kullandığın zaman zaten 10 gün fln. Ben övü ile takip ettiğim için kendimi biliyordum. Korkuyorsan hiç başlama Canım.
Ben de ovu takibi yapıyordum iki aydır ara verdim bu kürü yaparken de ovu düşünüyorum. Henüz karar vermedim deneyenlerin yorumlarını bi alayım ona göre karar vereceğim

X