Çörek otu bal tarçın kullananlar var mı

reyhan__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
50
8
1
24
Selamlar Şubat ayında reglmin 2. Günü başlayıp 12. Güne kadar yaptım ve bu ay gebelik oldu maalesef kimyasala döndü ama oldu. Şunu merak ediyorum bu kürün bir etkisi olmuş mudur kullandınız mı veya etrafiniz da kullanan var mı ? Bu konuda tartışmayı çok isterim 🧚🏻‍♀️

Arkadaşlar bir de kimyasal sonrası regl düzeni sıfırlanıyor mu biliyor musunuz yani normalde 40 günlük bir döngum var yani bir problemim kist vs yok ama döngum bu kadar sürüyor acaba bu biraz daha normale yaklaşır mi

Çörekotunu çiğneyerek tüketmenizi öneririm. İçindeki uçucu yağ yumurtlamayı destekliyor. Ayrıca yumurta kalitesini artırdığına dair yazılar da okumuştum. Ama yumurtlamadan sonra tüketmeyin kist yapabilir. Fazla etkili

Evet zaten kullandığım ay eşimle uzak olsak da yanyana gelir gelmez tuttu, peki ogutsem çörek otunu kürü o şekilde hazirlasam olur yoksa illa cignemem mi gerekir etkisi icin

Evet zaten kullandığım ay eşimle uzak olsak da yanyana gelir gelmez tuttu, peki ogutsem çörek otunu kürü o şekilde hazirlasam olur yoksa illa cignemem mi gerekir etkisi icin
İçinde uçucu yağ olduğundan çiğner çiğnemez tüketmek gerekir, bence öğütme olmaz

Arkadaşlar bir de kimyasal sonrası regl düzeni sıfırlanıyor mu biliyor musunuz yani normalde 40 günlük bir döngum var yani bir problemim kist vs yok ama döngum bu kadar sürüyor acaba bu biraz daha normale yaklaşır mi
Şununla ilgili bir bilgisi olan yok mu acaba

Back
X