Corek otu babal kullnanlarda etkiler degsikliklrr

Ysemaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
60
10
3
29
21 yaşında bir bucuk snedir evliyim korunmadk bebeğim olmuyor kimyasal gebelik geciriyorum. Çörek otu bal kullanankar arkadaslarda n gibi değişiklikler oldu merak ediyorum? Bnde bu ay kullandm. Ne gibi etkiler gördünüz.

Merhab canim. Bnde bu ay kullandim kullanananlarda n gib etklier oldu merak ediyorum. Ins bana faydasi olur..

Yasinjz kac b kadarlik evlisinz.sorun fln varmi ? Bnde bi sorun cikmadi ama yine bakilcm bu kuru denedigim icin gtmedm bndan snra gidicmm inss gtmeme gerek kalmaz

Yasinjz kac b kadarlik evlisinz.sorun fln varmi ? Bnde bi sorun cikmadi ama yine bakilcm bu kuru denedigim icin gtmedm bndan snra gidicmm inss gtmeme gerek kalmaz
26 pco var bende 2.5 yillik evliyim sende veya esinde bir problem yoksa strese baglida olabilir kafaya ne kadar cok takarsan psikolojik olarak ister istemez engel olur

Bnde 1 bucuk yildir evliyimm esm bakilmadi doğrusu. Stres evet var ister istemez takiyosun ama bn cok takıntılıym heral. Yatarkn kalkerkn aklimda hep

Bnde 1 bucuk yildir evliyimm esm bakilmadi doğrusu. Stres evet var ister istemez takiyosun ama bn cok takıntılıym heral. Yatarkn kalkerkn aklimda hep
Baslarda bende oyleydim taktikca baktim olmuyor akisina birakip dr.a gitmeye basladim

Bnde bisey cikmadi ins esmde de bisey cikmaz. Ama cok kafaya takiyorum. Bi gebelik oluyor aslinda

Back