Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sevgili anneler hergün sebze ve mercimek çorbası yemekten bıkan kızıma değişik çorba tarifleri istiyorum...yoğurt çor. yemez onu söyliyimde :)):1hug:a.s.
canım tavuğu kemikli haşla onun içine şehriye yada pirinç bulgur katıp çorba yapabilirsin benim kızım buna bayılır bulgur pilavını biraz sulu yapıp yedirebilirsin balkabaklı çorba diycem ama bu mevsimde biraz zor bulursun sanırım şimdilik aklıma başka gelmiyo geldikçe yazarım
benim kızım un çorbasını çok seviyor, unu tencerede kavuruyorum aynen un helvası yapar gibi, sonra su ilave ediyorum, kaynayınca azcık pirinç atıyorum içine, sonra da zeytinyağı ve nane ilave ediyorum ... severek içiyor
kahvaltı için 6 aydan sonra bol ceviz fındık ve incir zeytin yagı yumurta ile kurabiyeler yaptım süt yada evde yapılmış meyve sularıyla robottan geçirip muhallebi gibi yedirdim hem doyurucu hemde sağlıklı olduğunu düşünüyorumcokacimcoook