- 10 Mayıs 2024
- 377
- 78
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
Corasprin, progestan hamilelik boyunca kaç haftaya kadar kullanılır?bilgisi olan yardım edebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kan pıhtılaşması var bu corasprini devamlı kullanmamı mı gerektirir acaba.Coraspin doğumda 2ay önce bıraktım.duauk tehlikem vardı progestan 6aylik kadar kullandım günde 3defa.
Bendede pihtilaamasi var. Sabahleyin coraspin hap içtim.aksamda oksapar göbeğimde iğne vurdum.gobegimde buyunce kollarıma vurdum.sakin hapini bırakma doktorunuz ne zaman bırak derse ozaman bırakırsın.saglikli kucağıma aldım şuan 15aylik oldu.Bende kan pıhtılaşması var bu corasprini devamlı kullanmamı mı gerektirir acaba.
Maşallah Allah sağlıkla versinBendede pihtilaamasi var. Sabahleyin coraspin hap içtim.aksamda oksapar göbeğimde iğne vurdum.gobegimde buyunce kollarıma vurdum.sakin hapini bırakma doktorunuz ne zaman bırak derse ozaman bırakırsın.saglikli kucağıma aldım şuan 15aylik oldu.
Döktorun biri kan sulandırıcı iğne kullanılır iğne değil demişti istirgamda prof osman develioğlu diye kadın doğumvuYakın arkadaşım oksapar kullanıyor doğuma kadar devam edecek. İkimiz de progesteron fitili 12. Haftaya kadar kullandık.
Anlamadım ne yazdığınıDöktorun biri kan sulandırıcı iğne kullanılır iğne değil demişti istirgamda prof osman develioğlu diye kadın doğumvu
İnterde prof dr osman dévelioğlu diyorki bunun tedavisi kan sulandırıcı iğne diyor hap değil diyorAnlamadım ne yazdığını
Herkesin doktoru ve durumu farklıdır. Kan sulndırıcı hap ya da iğne her zaman tedavi amacıyla verilmez, bazen önlem amaçlı da verilir. Osman develioğlu iyi bir doktor olabilir fakat herkesin doktoru değil. Sizin verdiğiniz bilgi de kesin bilgi değil. İnsanları yanıltmayın.İnterde prof dr osman dévelioğlu diyorki bunun tedavisi kan sulandırıcı iğne diyor hap değil diyor
Doktorum bana kesin olarak 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi. Ama devamı da olur mu bilmiyorum :) Ve ben ayrıca iğneleri de kullanıyorum.Corasprin, progestan hamilelik boyunca kaç haftaya kadar kullanılır?bilgisi olan yardım edebilir mi?
Soru cevap kısmında sordular o da soylediHerkesin doktoru ve durumu farklıdır. Kan sulndırıcı hap ya da iğne her zaman tedavi amacıyla verilmez, bazen önlem amaçlı da verilir. Osman develioğlu iyi bir doktor olabilir fakat herkesin doktoru değil. Sizin verdiğiniz bilgi de kesin bilgi değil. İnsanları yanıltmayın.