• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corasprin, progestan hamilelik boyunca kaç haftaya kadar kullanılır?

Yakın arkadaşım oksapar kullanıyor doğuma kadar devam edecek. İkimiz de progesteron fitili 12. Haftaya kadar kullandık.

Bende kan pıhtılaşması var bu corasprini devamlı kullanmamı mı gerektirir acaba.
Bendede pihtilaamasi var. Sabahleyin coraspin hap içtim.aksamda oksapar göbeğimde iğne vurdum.gobegimde buyunce kollarıma vurdum.sakin hapini bırakma doktorunuz ne zaman bırak derse ozaman bırakırsın.saglikli kucağıma aldım şuan 15aylik oldu.

İnterde prof dr osman dévelioğlu diyorki bunun tedavisi kan sulandırıcı iğne diyor hap değil diyor
Herkesin doktoru ve durumu farklıdır. Kan sulndırıcı hap ya da iğne her zaman tedavi amacıyla verilmez, bazen önlem amaçlı da verilir. Osman develioğlu iyi bir doktor olabilir fakat herkesin doktoru değil. Sizin verdiğiniz bilgi de kesin bilgi değil. İnsanları yanıltmayın.

Herkesin doktoru ve durumu farklıdır. Kan sulndırıcı hap ya da iğne her zaman tedavi amacıyla verilmez, bazen önlem amaçlı da verilir. Osman develioğlu iyi bir doktor olabilir fakat herkesin doktoru değil. Sizin verdiğiniz bilgi de kesin bilgi değil. İnsanları yanıltmayın.
Soru cevap kısmında sordular o da soyledi

Back
X