Canimsin bi yerde muneye konu açtım rağbet görmedi yazmışsın hemen düştüm peşine geldim sana fikir vermeye.
Şimdi yavruz, bu ablan 39 yaşında ve son 10 ayda 4 gebelik geçirdi..İlk ikisi kimyasal, üçüncü düşüktü... 4.hamileligimde geçen cuma bugün bu saatler kalbi durduğu için normal doğum ile cennete gitti bebisim...

Dertliyim , derdi olana uçar giderim...
Şimdiiiii, pıhtılaşma olsun ya da olmasın corasprin veren çok fazla tüp bebek doktoru var, bebisine zararı olmaz.bana da test yapılmadı, yaşadığım şehirde sadece üniversite hastanesinde yapılıyor trombofili paneli o da 2 ayda çıkıyor ugrasmadim.ugrsip yaptirayim diyorsan direkt git ve 3 kez dusuk yaşadım de, illaki yaşamak zorunda mıyız, çok umursamazlar, halden anlamıyorlar...
Diğer seçenek de, asprine devam et hatta hamile kalınca sana kan sulandırıcı iğne yazacak doktor bul.tum hamileliğim süresince karnımdan iğne vurdum.o sayede tutundu zaten bebeğim ama bu sefer de down sendromu çıktı ve kalbi gelişmedi, durdu...
Pıhtılaşmadan dolayı her haftada yaşanabilir bebek kaybı, 8 aylıkken kayıp yaşayanları biliyorum..
Bu arada o kadar çok araştırdığım için sana onerim, b12 ve dvitamini değerlerine baktir, bu vitamin eksikliği düşük sebebi oluyor...
Buralardayım ne zaman istersen yardıma hazırım...