• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coraspin ile hamile kalanlar...

catlamismisir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
359
40
68
Kızlar Kasım da zorunlu kurtaj oldum. Yaklaşık 1 ay once de kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim yazık ki doktorumu değiştirince öğrendim.
Bu ay tekrar deniyoruz doktorum coraspin kullanmamı söyledi günde 1 kez.
Bu sekilde coraspin kullanarak gebe kalan var mı?
Ovulasyon hesabımı yaptım gunasiri iliskiye girdik.
Bat:11 Haziran ama düzensizliği göz önüne alarak 14 üne kadar bekleyeceğim inşallah adet olmam yine de hayırlısı.
Stres yapmak istemiyorum bunu yaşayan arkadaslardan desteklerini bekliyorum.
Sevgilerle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Kasım da zorunlu kurtaj oldum. Yaklaşık 1 ay once de kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim yazık ki doktorumu değiştirince öğrendim.
Bu ay tekrar deniyoruz doktorum coraspin kullanmamı söyledi günde 1 kez.
Bu sekilde coraspin kullanarak gebe kalan var mı?
Ovulasyon hesabımı yaptım gunasiri iliskiye girdik.
Bat:11 Haziran ama düzensizliği göz önüne alarak 14 üne kadar bekleyeceğim inşallah adet olmam yine de hayırlısı.
Stres yapmak istemiyorum bunu yaşayan arkadaslardan desteklerini bekliyorum.
Sevgilerle..

canım bende corasprin kullanıyorum kan seviyemi daha doktor görmedi buğun döncek bana ona göre ya devam edeceğim yada sulandırıcı iğne kullancam clexsan benimde diğeri düşmüştü yeniden aşılama ile kaldım şükür.prgestron,folibol,corasprin kullanıyorum...

canım bende corasprin kullanıyorum kan seviyemi daha doktor görmedi buğun döncek bana ona göre ya devam edeceğim yada sulandırıcı iğne kullancam clexsan benimde diğeri düşmüştü yeniden aşılama ile kaldım şükür.prgestron,folibol,corasprin kullanıyorum...

Uvvv bayagi bir ilaç alıyorsun sen. Ben sadece coraspin ve folik1 kullanıyorum hayirlisiyla gebe kaldığımı öğrenirsem o zaman karından iğneye başlıcaz dedi doktor. Sen bu sebeple mı aşılama yaptırdın peki? Aşılamayı hangi durumlarda yapıyorlar?

Uvvv bayagi bir ilaç alıyorsun sen. Ben sadece coraspin ve folik1 kullanıyorum hayirlisiyla gebe kaldığımı öğrenirsem o zaman karından iğneye başlıcaz dedi doktor. Sen bu sebeple mı aşılama yaptırdın peki? Aşılamayı hangi durumlarda yapıyorlar?

yok canım ben pikoluyum adet sorunum olduğu için çatlama günlerini bilmediğimiz için aşılama yapıldı.tutunma olsun die doktor progestron verdi...kan pıhtılaşmam olduğu içinde cor kullanıyorum ama iğneye başlamam herhalde sonra vurak yer bulamıyosun...folikte bebek için zaten:)

yok canım ben pikoluyum adet sorunum olduğu için çatlama günlerini bilmediğimiz için aşılama yapıldı.tutunma olsun die doktor progestron verdi...kan pıhtılaşmam olduğu içinde cor kullanıyorum ama iğneye başlamam herhalde sonra vurak yer bulamıyosun...folikte bebek için zaten:)
Bu kan pıhtılaşması nasıl anlaşılıyor canım? Neler yapıyolar

Himm anladım canım. Allah'ım inşallah saglikla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Inşallah darısı da basımıza ☺️ dua et nolur 😒

Kimse yok mu 😔 kızlar kasıklarımda sanki boyle nabız atiyo ya neden ki? Cok dar da giyinmedim oyle 😔 döllenmenin bir işareti olabilir mı bu?

Back