çoraplarımın tekini makine yutmuş olabilirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi pinti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pinti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
67
2
86
46
Kastamonu
arkadaşlar
çorapları kurutup katladıktan sonra eğer tek kalan olursa ayrı bir yere koyuyorum teki çıkar diye geçenlerde bi saydım tam 18 tane tek çorap var evin heryerini arıyorum bir yerlere mi sokulmuş diye ama yok !! bi arkadaş makine yutmuştur dedi gerçekten böyle bişey duydunuzmu başınıza geldimi

bizde de kaybolan tek kalan cok oluyor ama bilmiyorum..olabilirmi acaba böyle birşey??

kardeşim converselerini makinede yıkadıktan sonra çamaşır yıkayacaktım ama makine çalışmadı, su falan almadı. babama sorduğumuzda giderine mi ne bişey demişti ama o sıra, tam adını hatırlayamıcam bişey kaçmış olabilir dedi, toka, para vs. ayakkabıya baktığımda bağcığının yarısı yoktu, kopmuş. makinenin altındaki kapağı açtığımızda içinden suyla beraber bağcığın yarısı da çıktı. biz böyle anlamıştık bişey kaçtığını. emin olmamakla birlikte öyle olduğu zaman makine çalışmıyor sanırım, yani küçücük bi bağcıkta çalışmadıysa çorapta hiç çalışmaz gibi geliyo ama

1 degil 2 degil makine hepsini yuzmus olamaz gibi yani yutsa borusu felan tikanir :44::44:

benimde sürekli çoraplarımın teki kaybolur :44: ama o kadar çorabı yutmuş olsa makine çalışmaz gibime geliyor

komşumuzun tek çorabı kaçmış makine çalışırken durmuş 3gün açamamış ne olduğunu tamirci gelince anlamış çorappp
18çorap 18kez durmak demek makinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…