• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoraplar ve biz

fd_didem

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
31
1
286
merhaba,

buradan size giydiğim çorap ve ayakkabıları göstermey ecalısacagım,

yorum yaparsanız sevinirim..

Eklentiler

• $CORAPLARIM1.webp
    $CORAPLARIM1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 385
  • $CORAPLARIM2.webp
    $CORAPLARIM2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 340
  • $CORAPVE AYAKKABI1.webp
    $CORAPVE AYAKKABI1.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 362
  • $CORAPVEAYAKKABI2.webp
    $CORAPVEAYAKKABI2.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 343
.....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,

haklısın valla sonradan dusundumde neyse ayakkabılı resimlerimi göndereceğim...ya acaba resmi direk maile nasıl yapıstıracağım ...pc konusunda zayıfımda biraz

bu arada çorap çeşitlerim çoktur yaz kış giyerim....

ben yorum yapılacak pek bişey bulamadım canım ya.. tamm ayakkabıların var baya bide çokça çorabın var ama hani "bu çorapla bu ayakkabı giyilirmi" diye sorsan yollasan fotoları daha makbule geçerdi senin için... yani çorapları dizmişssin sıra sıra biraz anlamsız geldi bana.. bide son fotoda galiba bi çorapla yakkabı giymişssin yorum bekliomusun onada bilmiyrum ama.. ben pek yakıştıramadım uyumsuz buldum...

Neyin yorumu yapılacak ben de anlamadım..?şakkıdı

Sanırım sen ''ne kadar çok çorabın var, bu çorap koleksiyonundan dolayı seni kutlarız'' dememizi bekliyorsun arkadaşım.CADIARZU

Yani başka bir yorum gelmedi aklıma.Kutlayayım bari seni...ŞenizCADIARZU

gıydıgın olduguna emınmısın...bunlar paketlı ve cok gereksız bı forum...çok ayakkbın var anladıkkk

şekerim yuh diyorum, benim de çok çorabım var ama yanyana koysam bu kadar çıkar mı bilmiyorum
bu arada foruma da yeni üye oldum, ilk mesajımı buraya yazıyorum

yorum yapacak bir şey ki ortada....sadece giyilmemiş çoraplar var....bununla ilgili de yorum yapılmaz zaten.....

gıydıgın olduguna emınmısın...bunlar paketlı ve cok gereksız bı forum...çok ayakkbın var anladıkkk

Neyin yorumu yapılacak ben de anlamadım..?şakkıdı

Sanırım sen ''ne kadar çok çorabın var, bu çorap koleksiyonundan dolayı seni kutlarız'' dememizi bekliyorsun arkadaşım.CADIARZU

Yani başka bir yorum gelmedi aklıma.Kutlayayım bari seni...ŞenizCADIARZU

sen bunları nası giyiyosun arkadaşım ya
giyip sona yenden mi paketliosun
ilginç wala
şaşurdum

:roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen katılıyor ve ekliyorum bu ka çorap benim eve sığmaz zaten:roflol::roflol::roflol::roflol:

benım babam 35 yıl bu işi yaptı
yetmedı suan abımlerde yapıyo
ama benım bukadar corabım hıç olmadı
yazık bana

burası hadi falanca mağazadaki ayakkabılarının resimlerini ekleyelim
hadi kolumuzun resimlerini ekleyelim gibi bi topic olmuş sanırım
anlam veremedim açıkçası, saçma buldum
ne kadar çok çorabın olduğunu anlatmaksa amaç tebrik ediyoruz seni alkisalkisalkis
bi de madalya takıyoruz sana KK ahalisi olarak
bak şu taraftanda magmaya gidiliyor şutarafagitti
iyi yolculuklar :gitme:

benim anlamadıgımm o çorapları tel tek giyip pakeliypor ve öyle evşn yüzüne diziyormusun..
amacım seni rencide etmek değil sadece cidden anlamadım anlamadım.. kaydirigubbakcemile3

bende çorapları çok severim amaaa gardrobun bir köşesindeee birbirine girmiş halde dururlar :roflol:
ilginççççç

Back