• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Copyright Meme Estetiği Ameliyatı

Copyright

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
621
8
0
İzmir
Kızlar evime döndüm nihayet.. Hala sersemlik var üstümde.. Kımıldamazsam çok hissetmiyorum ama bir ağırlık var.. Ağrı değil de sanki göğsüm sıkışıyo gibi hissediyorum.

Ama çok güzel görünüyolar ki bu en kötü haliymiş. Şu an ödemden belim bile daha kalın geliyor bana. 345 cc arion damla protez kondu. Naci bey bunu kararlaştırdığımız halde ne olur ne olmaz diye 2 protez daha denemiş baştan güzel karar vermişiz dedi:69: 3 boyutlu çalışma çok önemli ameliyat olmadan önce mutlaka yaptırın.

Ay çok mutluyum ama çok da halsizim şimdi..Biraz dinleneyim gelirim gene..

Edit: Doktorum Naci Çelik

Son düzenleme:
Kızlar evime döndüm nihayet.. Hala sersemlik var üstümde.. Kımıldamazsam çok hissetmiyorum ama bir ağırlık var.. Ağrı değil de sanki göğsüm sıkışıyo gibi hissediyorum.

Ama çok güzel görünüyolar ki bu en kötü haliymiş. Şu an ödemden belim bile daha kalın geliyor bana. 345 cc arion damla protez kondu. Naci bey bunu kararlaştırdığımız halde ne olur ne olmaz diye 2 protez daha denemiş baştan güzel karar vermişiz dedi:69: 3 boyutlu çalışma çok önemli ameliyat olmadan önce mutlaka yaptırın.

hadi bakalım,ohhh kurtuldun işte geçmişler olsun..İnan 1 ay sonraki hallerine bayılacaksın,hatta 6 ay sonnra ne şahane bişey oldu diyeceksin.Kollarını zorlamadığın sürece dehşet ağrın acın olmaz.. ben de ameliyatın ertesi günü gelip yazmıştım hemen.. sonra kendi kendime ne kolay ameliyatmış diyip o zamana kadar giyemediğim bodylerimi giymiştim..:1:ama ne büyük hata yapmışım,sıfır ağrım olacakken ben canımın acımasına sebep olmuştum,ama olsun inan herşeye değermiş.

kocaman geçmiş olsun :71: nekadar basit bi ameliyatmış öyle değil mi :) 15 gün ve sonrasında göğüslerindeki değişime inanamayacaksın.mükemmel olacaklar.şuanki hallerini bile beğendiysen,15.günden sonrasına bayılacaksın. :12:

kızlar bu ameliyat dediğiniz silikon taktırmamı oluyor biraz anlatırmısınız tam olarak ne yapıyorlar birde 15 gün sonra nasıl bi değişiklik oluyor ?? Benimkilerde ufak biraz bilgilendirirseniz :43:

kocaman geçmiş olsun :71: nekadar basit bi ameliyatmış öyle değil mi :) 15 gün ve sonrasında göğüslerindeki değişime inanamayacaksın.mükemmel olacaklar.şuanki hallerini bile beğendiysen,15.günden sonrasına bayılacaksın. :12:

Canım çooooookk geçmiş olsun,darısı ameliyat olmayanların başına.:71:

Canım geçmiş olsun. :71:

cooook gecmış olsun darısı basıma naci beyle dun goruştum 8 subatta amelıyat oluyorum

Çokkk geşmiş olsun:)):nazar:

canım cook gecmıs olsun :nazar: :71:

Kızlar çok çok teşekkür ederim. Darısı bütüün olmak isteyenlerin başına.. Sabahki sersemliğim geçti. Ağrım da düşündüğüm kadar yok. Oturup kalkarken biraz zorlanıyorum ama yemeğimi falan kendim yedim evde dolanabiliyorum.. Sürekli bikini alışverişi yaparken hayal ediyorum kendimi:9:
Özle sütyeni çıkarıp bakmaya cesaret edemedim daha. Şİmdi biraz yukarda duruyorlar. İnecekmiş ama. E insin yani yoksa kimse gözlerini alamaz yaa:27: boynuma kadar ödem var galiba parmakla bastırınca beyaz iz oluyo.. Az önce refleksle saçımı toplayayım diye ellerimi kaldırdım bi hatırladım ameliyat olduğumu. Bir sancı girdi ama iyiym şimdi. Bir de nefes alırken kasılıyorum sanki bir ağırlık var üstüme. gerçi 345+345 cc lik kadar ağırlık var tabi:66:
Neyse arada girer yazarım yine.. Hepinizi öpüyorum:62::71:

kızlar bu ameliyat dediğiniz silikon taktırmamı oluyor biraz anlatırmısınız tam olarak ne yapıyorlar birde 15 gün sonra nasıl bi değişiklik oluyor ?? Benimkilerde ufak biraz bilgilendirirseniz :43:

Evet silikon taktırma oluyor:9: 15 gün sonrasını bilemem ama şimdiden kendimi ruhen iyi hissediyorum..:32:

çookkk geçmiş olsun :71: .benim arkadaşımda burun ameliyatı oldu onu ziyaret gittiğimde biraz korktum açıkcası.narkozdan sonraki hali kötüydü biraz.bende göğüs estetiği olcam inşallah sizinki gibi başarılı bi ameliyat geçiririm:61:

Evet silikon taktırma oluyor:9: 15 gün sonrasını bilemem ama şimdiden kendimi ruhen iyi hissediyorum..:32:

gercekten bu kadar hızlı ozguven kazanabılıyormuyuz offffffffffffff gun sayıyorum bende ıstıyorum artık
kendını bu kdar kısa zamanda ıyı hıssetmen super
daha ıyı olman dılegıyle

mrb. her kese be 18 yasımdayım. bazı edenlerden meme buyutme amelıyatı olucam yaz tatılıde ama doktorda kararsız kaldık. uygulanıcak teknık kas altı damla protes oldunu soyle dı gıtdım doktor. aklımda 3 doktor war. BARIŞ CAKIR OP.DR.FATİH DAĞDELEN DONÇ CEK ŞEN bu dr. hakkında bılgı sahıbı olan warsa cwp werırse sevıırım:18:

hadi bakalım,ohhh kurtuldun işte geçmişler olsun..İnan 1 ay sonraki hallerine bayılacaksın,hatta 6 ay sonnra ne şahane bişey oldu diyeceksin.Kollarını zorlamadığın sürece dehşet ağrın acın olmaz.. ben de ameliyatın ertesi günü gelip yazmıştım hemen.. sonra kendi kendime ne kolay ameliyatmış diyip o zamana kadar giyemediğim bodylerimi giymiştim..:1:ama ne büyük hata yapmışım,sıfır ağrım olacakken ben canımın acımasına sebep olmuştum,ama olsun inan herşeye değermiş.

mrb. her kese be 18 yasımdayım. bazı edenlerden meme buyutme amelıyatı olucam yaz tatılıde ama doktorda kararsız kaldık. uygulanıcak teknık kas altı damla protes oldunu soyle dı gıtdım doktor. aklımda 3 doktor war. BARIŞ CAKIR OP.DR.FATİH DAĞDELEN DONÇ CEK ŞEN bu dr. hakkında bılgı sahıbı olan warsa cwp werırse sevıırım

çok geçmiş olsun darısı başıma (:

ama ya o kdar parayı nasıl biriktireceğim ben ya barış çakır a falan olmak isterdim.. şöyle 85 beden :)

18 yaşındayım annem çok erken diyor.. ama ben hep bu yüzden eksik hissettim :( inş. bi gün bende bu dertten kurtulurum :59:

Copyrightcım geçmiş olsun :) :nazar::nazar: bomba gibisindir şimdi :)) İyi günlerde kullan cicilerini ;)

Bu arada ameliyattan sonra kilolarında artış olabilir bu vucutta oluşan ödemden kaynaklanıyor. Bir anda veriyorsun 3.ay kontrolune kalmadan gidiyor bilgin olsun. Ben de ödemli halini bile sevmiştim ki sen onları bir de 15.gün kontrolünde gör :)

copyrightcım geçmiş olsun :) :nazar::nazar: Bomba gibisindir şimdi :)) iyi günlerde kullan cicilerini ;)

bu arada ameliyattan sonra kilolarında artış olabilir bu vucutta oluşan ödemden kaynaklanıyor. Bir anda veriyorsun 3.ay kontrolune kalmadan gidiyor bilgin olsun. Ben de ödemli halini bile sevmiştim ki sen onları bir de 15.gün kontrolünde gör :)

15. Güne iyi olur mu. 17. Gün görecek eşim beni. Göğsümü gere gere gösterebilecek miyim çok merak ediyorum.:18:

Back